Inisiatif Global pikeun Pangwangunan Sustainable
éntitas Territorial ngabentuk Platform Gubernur Global anu supranasional, inovatif sareng ngamimitian ngadegna Program PBB ngeunaan Badan Teritorial.

The Global Initiative for Sustainable Development of Territorial Entities ngarangsang ngembangkeun sustainable tina éntitas Territorial dina widang inovatif, téhnologis, ékonomi, sosial, jeung lianna nyiptakeun Platform Gubernur Dialog Global pikeun bursa prakték inovatif pikeun ngembangkeun sarta manajemén éntitas Téritorial. , silih tumuwuh, jeung ngahontal Tujuan Pangwangunan Sustainable. 

Perserikatan Bangsa-Bangsa parantos dua kali ngakuan Inisiatif Global anu dikembangkeun ku Organisasi Pangwangunan Dunia salaku prakték pangsaéna di dunya pikeun ngahontal SDGs PBB, dina taun 2015 sareng 2021:

   Global Initiative for Sustainable Development of Territorial Entities #SDGAction33410

https://sdgs.un.org/partnerships/global-initiative-sustainable-development-territorial-entities

​​   "Malaikat pikeun Pangwangunan Sustainable" Penghargaan Global #SDGAction40297

https://sdgs.un.org/partnerships/angel-sustainable-development-global-awards

Spasi jeung Pakakas Inisiatif

 
Ruang Acara:
Global Gubernur Summit Global Gubernur Club

Nyiptakeun Platform Dialog Global, ngahijikeun Gubernur sareng Kepala Badan Teritorial nagara-nagara di dunya pikeun ngabagi prakték pangwangunan sareng manajemén anu inovatif.

Penghargaan Global pikeun Pangwangunan Sustainable

Panghargaan Gubernur sareng gubernur tim pikeun prakték dunya anu pangsaéna sareng prestasi dina pamekaran téritorial panghargaan bisnis internasional sareng nasional pikeun kontribusi anu penting pikeun pangwangunan Badan Teritorial.

Spasi Media Gubernur Global sareng Media Gubernur Internasional

Spasi Media Gubernur Global ngabantosan gubernur sareng tim gubernur dina pangwangunan sareng ngokolakeun lestari Entitas Territorial di nagara-nagara anu béda-béda di dunya.

Inisiatif pikeun ngadegkeun Program PBB ngeunaan Badan Téritorial

Inisiatif pikeun Ngadegkeun Program PBB ngeunaan Badan Téritorial mangrupikeun sarat jaman modéren pikeun pangwangunan dunya anu lestari sareng ngahontal Tujuan Pangwangunan Sustainable PBB.

Spasi Intelektual sareng Kecerdasan Buatan pikeun Badan Téritorial

The Global Governors Intellectual Space, ngagunakeun Artificial Intelligence for Territorial Entities, nyaéta Dasar Intelektual tina Global Initiative, Spaces, and Tools.

Forum Dunya Éntitas Téritorial

Nyiptakeun Platform Dialog antara Gubernur, tim gubernur, sareng bisnis ngarangsang pangwangunan lestari Wilayah di daérah inovatif, téknologi, ékonomi, sareng sosial.

Bales ti Gedong Bodas 21 Juni 2017

 
Dear Robert:

Hatur nuhun pikeun bongbolongan wijaksana anjeun ngeunaan kumaha carana ngabéréskeun masalah penting anu disanghareupan Bangsa urang. Kuring ngahormatan pikeun digawé atas nama sadaya warga Amerika pikeun tumuwuh ékonomi urang, ngajaga warga urang, sarta nguatkeun kapamimpinan Amérika sakuliah dunya.

Nalika Amérika ngahiji, teu aya tangtangan anu ageung teuing. Urang babarengan bakal makmur, sareng urang bakal ngalaksanakeun padamelan. Hatur nuhun deui pikeun saran anjeun.

 
Hormat,
Présidén Amérika Serikat
Donald J. Trump

Reply of the White House of June 21, 201

Surat resmi White House tanggal 21 Juni 2017 pikeun ngaréspon kana Inisiatif pikeun Nyiptakeun Jalur Dunia Éntitas Téritorial

governorsglobal-300х600-EN.gif

Partnership jeung Global Initiative
pikeun Pangwangunan Sustainable Éntitas Téritorial

   The Global Initiative for Sustainable Development of Territorial Entities kolaborasi sareng Mitra di daérah ieu:

   1. Ngembangkeun Spasi Media Gubernur Global, online, digital, publikasi dicitak dina basa Inggris, Rusia jeung Cina, perluasan versi basa dianggap;

   2. Formasi sareng pamekaran Spasi Intelektual Gubernur Global, Kecerdasan Buatan pikeun Badan Téritorial sareng alat Spasi;

   3. Organisasi sareng pamekaran Spasi Acara Gubernur Global sareng alat Spasi ieu:

   3.1. Klub Gubernur Global;

   3.2. Puncak Gubernur Global;

   3.3. Forum Dunya Éntitas Téritorial;

   3.4. Penghargaan Global pikeun Pangwangunan Sustainable.

  4. Ngadegkeun Program PBB ngeunaan Badan Téritorial.

Global Initiative for Sustainable Development of Territorial Entities gawé bareng jeung éntitas Téritorial tingkat luhur, anu mangrupa anggota Nagara Anggota PBB jeung korporasi bisnis internasional.

Ngalanggan buletin tina Inisiatif Global pikeun Badan Téritorial