Banding ka Gupernur jeung Pamimpin Badan Teritorial

  

   02/01/2018
   Banding ka Gubernur

 

   Banding diarahkeun ka Gubernur sareng pamimpin Badan Teritorial nagara anu béda - elit dunya anu paling berpengaruh sareng profésional.

 

Dear Gubernur!


   Abdi nyarios ka Anjeun kalayan rasa hormat sareng syukur anu jero pikeun kerja keras anjeun sapopoe, pikeun kapentingan kamakmuran Bangsa-bangsa!
   Badan Téritorial mangrupikeun pondasi pikeun pangwangunan lestari nagara mana waé. Dina efektivitas Gubernur, tim Gubernur gumantung kana pangwangunan nagara, stabilitas, jeung tumuwuhna karaharjaan pamilih.
   Di loba nagara, Gubernur dihijikeun di tingkat nasional jeung mangrupa bagian ti Asosiasi Nasional Gubernur; aranjeunna ngalaksanakeun dialog sareng ngabagi prakték anu paling efektif pikeun ngembangkeun sareng ngatur Badan Teritorial. Karya Asosiasi sapertos penting pikeun pangwangunan Nagara.
   Inisiatif Global pikeun Badan Téritorial nyiptakeun Platform Dialog Global pikeun tukeur prakték dunya anu pangsaéna sareng prakték inovatif dina sagala rupa daérah pangwangunan wilayah, nyiptakeun dorongan énggal dina pamekaran Badan Teritorial.
   Misi Global Initiative for Territorial Entities nyaéta pikeun nerapkeun prosés téknologi inovatif supranasional anu diciptakeun pikeun ngembangkeun sustainable Entitas Territorial di nagara-nagara anu béda-béda di dunya.   
   Inisiatif Global nyayogikeun kasempetan pikeun ngahijikeun langkung ti dua rébu Gubernur sareng pangalaman kolosalna pikeun ngabagi prakték inovatif pangsaéna dina pamekaran sareng ngokolakeun éntitas Territorial pikeun ngahontal Tujuan Pangwangunan Lestari PBB.   
   Inisiatif Global sareng palaksanaanna mangrupikeun sarat ayeuna pikeun pangwangunan dunya anu lestari.   
   Global Initiative for Territorial Entities gaduh 17 Goals sareng pakait sareng 9 tina 17 Sustainable Development Goals PBB. Pangwangunan Global Initiative dumasar kana prinsip kamerdikaan, sistematis, inovasi multi-taun, sareng karya ilmiah sareng praktis.
   Aya ratusan forum internasional sacara global, tapi teu aya anu ngahijikeun Gubernur sareng pamimpin Badan Teritorial anu béda-béda. Global Initiative for Territorial Entities ngusulkeun yén World Forum of Territorial Entities dilaksanakeun sacara rutin.
   Puluhan panghargaan internasional diayakeun di dunya. Leungit, teu aya hiji anu museurkeun kana merangsang ngembangkeun sustainable Entitas Territorial di sakuliah dunya sarta pangajén Gubernur jeung tim Gubernur pikeun prakték dunya pangalusna dina manajemen jeung ngembangkeun Entitas Territorial. Ogé diusulkeun pikeun ganjaran Corporation pikeun kontribusi signifikan kana ngembangkeun Entitas Territorial. The Global Initiative for Territorial Entities presents ngayakeun Penghargaan Pangwangunan Sustainable Global.
   Pangwangunan téknologi sareng inovatif di dunya mangrupikeun prioritas sareng mesin pangwangunan dunya. Leungit, kami henteu acan nempatkeun élmu inovatif dina jasa Badan Wilayah, Gubernur, sareng tim Gubernur. Mangtaun-taun, pamekaran sareng pamakean prestasi ilmiah dina Kecerdasan Buatan parantos dilaksanakeun; inovasi ieu diusulkeun pikeun nempatkeun dina layanan Badan Téritorial. Teras kami bakal tiasa ngirangan waktos sareng biaya kauangan, nganggo téknologi terobosan pangwangunan sareng manajemén anu parantos diwanohkeun dina Badan Teritorial nagara-nagara sanés. Pikeun ngahontal tujuan ieu, Inisiatif Global ngembangkeun Kecerdasan Buatan pikeun Pangembangan Badan Teritorial.
   Pelaporan statistik internasional dipidangkeun dina kaayaan seragam ngan di tingkat nagara. Dina tingkat éntitas Territorial teu dibawa ka standar internasional umum jeung sarat. Komite Statistik Global Initiative for Territorial Entities diadegkeun pikeun ngajawab masalah ieu.
   Tugas pikeun ngembangkeun Entitas Territorial nagara-nagara di dunya, pikeun ngahontal Tujuan Pangwangunan Sustainable, henteu sacara efektif ditujukeun di tingkat internasional, supranasional. Malah patarosan ngeunaan padumukan manusa di PBB geus diurus leuwih ti 70 taun. Program UN-HABITAT parantos nunjukkeun efektivitasna. Hatur nuhun kana Program PBB ieu, pangmayaran manusa ti sababaraha nagara nampi dorongan pikeun pangwangunan budaya, sosial, sareng ékonomi.
   Inisiatif Global pikeun Badan Téritorial nawiskeun Inisiatif pikeun ngadegkeun Program PBB ngeunaan Badan Téritorial, anu bakal disatujuan ku Majelis Umum PBB. Sekretaris Jéndral PBB kalayan dukungan Kepala Nagara sareng Gubernur.
   Dina 1945, PBB diadegkeun salaku Track Interstate of the First Level. Saterusna PBB ngadegkeun Program UN-Habitat - The Track of the Third Level. The World Track of Territorial Entities and the United Nations Program on Territorial Entities is a Track of the Second Level and an innovation essential for achieving the UN Sustainable Development Goals.
   Hanjakalna, tacan aya média global, anu kabijakan redaksina bakal ngaliput kagiatan Gubernur ti sakumna dunya. Ngahontal pangwangunan Entitas Territorial anu lestari bakal langkung dinamis, kalayan liputan rutin prakték inovatif sareng efektif pikeun ngembangkeun Entitas Territorial di nagara anu béda. Gubernur kedah saling kenal, saling maca, ngabagi pangalaman anu unik. Gubernur mangrupikeun elit dunya anu ageung sareng gaduh pangaruh, henteu nengetan sareng liputan anu cukup di tingkat dunya. Global Initiative for Territorial Entities ngartos kabutuhan pikeun ngamajukeun sareng ngapopulérkeun topik ieu sareng kalebet dua jurnal internasional dina Global Initiative for Territorial Entities Tools: World Economic Journal sareng majalah énggal: The Governors of the World.
   Pikeun ngalaksanakeun prosés téknologi inovatif supranasional, Inisiatif Global pikeun Badan Téritorial ngadegkeun Alat Inisiatif:  
   Forum Dunya Éntitas Téritorial;
   Panghargaan Pangwangunan Sustainable Global;
   Kecerdasan Buatan pikeun Ngembangkeun Badan Téritorial / AI-TED;
   Komite Statistik tina Inisiatif Global pikeun Badan Téritorial;
   World Center for Development of Territorial Entities / WC-TED;
   Inisiatif pikeun ngadegna Program PBB ngeunaan Pendidikan Teritorial;
   Klub Gubernur Global tina Inisiatif Global pikeun Badan Téritorial;
   Klub Usaha tina Inisiatif Global pikeun Badan Téritorial;
   Gubernur Dunya sareng Jurnal Ékonomi Dunya.

   The Global Initiative for Sustainable Development of Territorial Entities ngarangsang ngembangkeun sustainable tina éntitas Territorial dina widang inovatif, téhnologis, ékonomi, sosial, jeung lianna nyiptakeun Platform Gubernur Dialog Global pikeun bursa prakték inovatif pikeun ngembangkeun sarta manajemén éntitas Téritorial. , silih tumuwuh, jeung pencapaian SDGs PBB.  

   Organisasi Pangwangunan Dunia, ku status konsultatif UN ECOSOC, ngembangkeun sareng ngalaksanakeun Inisiatif Global pikeun ngahontal Tujuan Pangwangunan Sustainable.
Perserikatan Bangsa-Bangsa parantos dua kali ngakuan Global Initiatives anu dikembangkeun ku WOD salaku prakték pangsaéna di dunya pikeun ngahontal Tujuan Pangwangunan Sustainable, dina taun 2015 sareng 2021:

   Global Initiative for Sustainable Development of Territorial Entities #SDGAction33410

https://sdgs.un.org/partnerships/global-initiative-sustainable-development-territorial-entities
​​

   "Malaikat pikeun Pangwangunan Sustainable" Penghargaan Global #SDGAction40297

https://sdgs.un.org/partnerships/angel-sustainable-development-global-awards


Global Initiative for Territorial Entities nawiskeun gawé babarengan ka sadaya tim Gubernur sareng Gubernur.
Abdi nyuhunkeun ngarojong Global Initiative for Territorial Entities and the Initiative for the Establishment of the United Nations Program on Territorial Entities:
Tulis surat ngeunaan dukungan pikeun Inisiatif Global sareng minat ilubiung dina World Forum of Territorial Entities sareng Global Sustainable Development Award.


Hormat,

Gubernur Inisiatif Global pikeun Badan Téritorial Robert N. Gubernatorov  

Model of the Global Initiative for Territorial Entities