Kacerdasan buatan
pikeun éntitas Téritorial

1.png
Artificial Intelligence for Territorial
AI Governor псевдоним.jpg

  

   Artificial Intelligence for Territorial Entities (AITE) - mangrupikeun téknologi luhur, pamekaran inovatif dina Ruang Intelektual Gubernur Global tina Inisiatif Global pikeun Pangwangunan Sustainable Entitas Teritorial. Ngabantosan gubernur sareng gubernur tim dina pangwangunan sareng ngokolakeun Entitas Territorial di nagara anu béda.

   Artificial Intelligence for Territorial Entities dijieun dina téknologi digital end-to-end: data badag, kecerdasan jieunan, sistem pendaptaran disebarkeun, téhnologi augmented jeung kanyataanana maya, sarta kompléks kamajuan séjén.

   Kecerdasan Buatan pikeun Entitas Territorial di hareup bakal janten Alat Intelektual kritis pikeun Gubernur sareng Kepala Badan Teritorial nagara-nagara di dunya, kalayan bantosan cara sareng modél pangwangunan régional anu épéktip sareng ngajangjikeun, arah anu saé, sareng titik ékonomi. pertumbuhan bakal ditangtukeun, strategi pangwangunan bakal disaluyukeun dumasar kana angka nu gede ngarupakeun indikator: logistik angkutan, mineral berharga, sumberdaya, iklim, pajeg, jeung sumber tanaga gawé, diitung dina analisis komparatif jeung wewengkon ditunjuk di dunya.

   AITE mangrupikeun yayasan intelektual Global Governors Intellectual Space, World Track of Territorial Entities, Global Initiative for Territorial Entities, Global Governors Summit, World Forum of Territorial Entities, sareng World Center for Development of Territorial Entities. Dumasar kana hasil sareng itungan AITE, nominees sareng pemenang Penghargaan Global pikeun Pangwangunan Sustainable (saméméhna - Penghargaan Investasi Dunia "Malaikat Investasi") ditangtukeun.
  AITE mangrupikeun pamekaran ilmiah dina kerangka dimana tugas-tugas modél intelektual sareng nyiptakeun téknologi inpormasi modéren pikeun itungan kaayaan ayeuna sareng masa depan pangwangunan Entitas Territorial di nagara-nagara anu béda-béda.

   Sipat tina sistem intelijen ieu nyaéta kinerja fungsi anu saméméhna dianggap hak prerogatif lembaga analitik sareng rating tapi dina tingkat inteléktual anu langkung luhur.
  Sistem intelijen ieu mangrupikeun parangkat lunak anu tiasa ngarengsekeun masalah anu sacara tradisional milik daérah élmu statistik anu pangaweruhna disimpen dina mémori sistem ieu.

   Struktur sistem calakan ngawengku tilu blok utama: database informasi (data badag), solvers, jeung sajabana, a panganteur pinter.
   Misi AITE:
   Aranjeunna nyiptakeun modél pangembangan Éntitas Territorial anu optimal, téknologi luhur, sareng efisien dumasar kana analisa data gedé, prakték inovatif, sareng pangalaman pamekaran anu suksés sareng ngokolakeun Badan Teritorial, ngabandingkeun hasil sareng ngaluarkeun rekomendasi.

   Tujuan AITE:
  1. Ngabantosan tim Gubernur sareng gubernur dina masalah:

   1.1. Idéntifikasi titik pertumbuhan ngajangjikeun anyar;

   1.2. Penyesuaian titik henteu éfisién modél pertumbuhan sareng pamekaran anu lami, kalayan tumut kana panyediaan transisi anu stabil pikeun pangwangunan sustainable Entitas Territorial;
  2. Ngaleungitkeun kasalahan, prakték anu teu éfisién, sareng kaputusan dina pangwangunan Téritori;
  3. Rekomendasi model anu paling efektif, optimal, sareng suksés pangwangunan Badan Teritorial.

   Panitia Statistik AITE ngalaksanakeun sacara efektif ngatur sareng ngatur prosés ngeusian AITE ku Data Besar anu diperyogikeun.

   Tujuan Panitia Statistik AITE nyaéta:
  1. Ngumpulkeun data statistik ti Badan Teritorial jeung sumber séjén;
  2. Sistematisasi pelaporan statistik Badan Teritorial;
  3. Ngeusian sistem AITE sacara terus-terusan ku prakték inovatif global pangsaéna dina pamekaran sareng ngokolakeun Badan Teritorial.

   Kecerdasan Buatan pikeun Badan Téritorial mangrupikeun hasil tina kagiatan intelektual, dirarancang dina bentuk déskripsi Panulis ngeunaan nyiptakeun produk supranasional, inovatif, téknologi luhur pikeun pamekaran sareng palaksanaan Kecerdasan Buatan pikeun ngabantosan gubernur sareng tim gubernur ti sakumna. dunya dina ngembangkeun sustainable sarta manajemén Éntitas Téritorial disebut "Kecerdasan jieunan pikeun Badan Téritorial (AITE)."

   Pangwangunan kadaptar dina International Register of International Standard Name Identifier - ISNI 0000 0004 7421 8256 sareng disetorkeun ka Paguyuban Pangarang, éntri dina Registry No. 2017.

Gubernur AI,

Gubernur Kecerdasan Buatan untuk Badan Teritorial, ISNI 0000 0004 7421 8256