Penghargaan Global pikeun Pangwangunan Sustainable

Global Award for Sustainable Development
Global Award for Sustainable Development
Инвестиционный Ангел Авторское Свидетель
DC_2507934_Страница_11.jpg

  Panghargaan Global pikeun Pangwangunan Lestari mangrupikeun bagian tina Spasi Acara Gubernur Global, Inisiatif Global pikeun Pangwangunan Lestari Badan Teritorial, mangrupikeun salah sahiji Instrumén utama anu merangsang pangwangunan inovatif, téknologi, ékonomi, sareng sosial Éntitas Territorial. Ningkatkeun katerbukaan sareng tanggung jawab sosial ti tim Gubernur sareng Gubernur, ogé Usaha, supados sacara efektif berinteraksi sareng tim Gubernur sareng Gubernur sareng Usaha, pamekaran Entitas Territorial anu lestari, ningkatkeun investasi, iklim téknologi sareng inovatif sareng ngahontal Sustainable PBB. Tujuan Pangwangunan.

   Unggal taun di Dunya diayakeun ratusan panghargaan internasional. Saméméhna, teu aya Global Awards anu bakal difokuskeun stimulating ngembangkeun sustainable Entitas Territorial di nagara béda di Dunya sarta interaksi Gubernur jeung Gubernur tim jeung Usaha.

   Badan Teritorial mangrupikeun dasar dasar pikeun pangwangunan nagara anu lestari. Stabilitas sareng kamakmuran bangsa-bangsa sabagéan ageung gumantung kana efektivitas pagawéan tim Gubernur sareng Gubernur. Sifat inovatif Panghargaan nyaéta pikeun merangsang pamekaran Éntitas Territorial, ngaidentipikasi sareng nunjukkeun prakték dunya anu pangsaéna dina pamekaran Entitas Teritorial, masihan gubernur sareng tim Gubernur pikeun pangalaman sareng prestasi dunya anu pangsaéna dina sagala rupa daérah pangembangan wilayah, sareng panghargaan internasional. korporasi jeung pausahaan nasional pikeun kontribusi signifikan pikeun ngembangkeun Entitas Territorial.

   Calon sareng pamenang Penghargaan Global pikeun Pangwangunan Lestari nyaéta Gubernur, Kapala sareng pamimpin régional Éntitas Territorial tingkat luhur di sababaraha nagara di dunya, tim Gubernur sareng anggota individu kelompok Gubernur, pamimpin inovatif, téknologi luhur, industri. korporasi jeung pausahaan, bank investasi, dana jeung pamilon aktip séjén prosés pangwangunan sustainable Badan Téritorial jeung Nagara.
  Hasil tina Penghargaan Global pikeun Pangwangunan Sustainable diitung dumasar kana data resmi sareng statistik badan PBB sareng organisasi internasional sistem PBB - Dana Moneter Internasional, Bank Dunia, UNCTAD, ECOSOC, sareng Panaliti Analitik. Puseur jeung Komite Statistik tina Inisiatif Global pikeun Badan Téritorial.
  Antara 2009 sareng 2019, aturan dikembangkeun pikeun ngayakeun sareng ilubiung dina Penghargaan Global pikeun Pangwangunan Lestari, kalebet dumasar kana Penghargaan Investasi Dunia "Malaikat Investasi," anu mangrupikeun bagian tina Penghargaan Global pikeun Pangwangunan Sustainable sareng didirikeun dina 2010.

   Dina Oktober 2015, Penghargaan Global dipasihan ka PBB dina rapat Panitia Kadua Majelis Umum PBB, salaku alat pikeun merangsang pencapaian Tujuan Pangwangunan Lestari PBB.

   Panghargaan Global pikeun Pangwangunan Sustainable tiasa dilaksanakeun dina kerangka World Forum of Territorial Entitiesframework sareng dina bentuk Online Awards dina format anu inovatif.

The Global Initiative for Sustainable Development of Territorial Entities ngarangsang ngembangkeun sustainable tina éntitas Territorial dina widang inovatif, téhnologis, ékonomi, sosial, jeung lianna nyiptakeun Platform Gubernur Dialog Global pikeun bursa prakték inovatif pikeun ngembangkeun sarta manajemén éntitas Téritorial. , silih tumuwuh, jeung pencapaian SDGs PBB.  

   Organisasi Pangwangunan Dunia, ku status konsultatif UN ECOSOC, ngembangkeun sareng ngalaksanakeun Inisiatif Global pikeun ngahontal Tujuan Pangwangunan Sustainable.
Perserikatan Bangsa-Bangsa parantos dua kali ngakuan Global Initiatives anu dikembangkeun ku WOD salaku prakték pangsaéna di dunya pikeun ngahontal Tujuan Pangwangunan Sustainable, dina 2015 sareng 2021:

   Global Initiative for Sustainable Development of Territorial Entities #SDGAction33410

https://sdgs.un.org/partnerships/global-initiative-sustainable-development-territorial-entities
​​

   "Malaikat pikeun Pangwangunan Sustainable" Penghargaan Global #SDGAction40297

https://sdgs.un.org/partnerships/angel-sustainable-development-global-awards

  

   Misi Penghargaan Global pikeun Pangwangunan Sustainable:
  Stimulating ngembangkeun Entitas Territorial sareng nyiptakeun impulses anyar dina ngembangkeun Entitas Territorial di sababaraha nagara di Dunya.
 

   Tujuan tina Penghargaan Global pikeun Pangwangunan Sustainable:
  1. Demonstrasi sareng ganjaran tina prakték dunya anu pangsaéna dina pamekaran sareng ngokolakeun Badan Teritorial;
  2. Awarding tim Gubernur jeung Gubernur pikeun pangalaman internasional pangalusna sarta prestasi di sagala rupa wewengkon ngembangkeun téritorial, awarding korporasi internasional jeung pausahaan nasional pikeun kontribusi signifikan kana ngembangkeun Entitas Territorial;
  3. Merangsang kahontalna Tujuan Pangwangunan Lestari PBB ngaliwatan pangwangunan paksaan sareng sustainable Entitas Teritorial.

  

   Penghargaan Global pikeun Pangwangunan Sustainable diayakeun di sababaraha nagara di Dunya. Perwakilan badan Nagara éntitas téritorial sareng manajemén Usaha - perusahaan sareng korporasi dileler.

   Hasil ahir, sakumaha ditangtukeun ku nominees na laureates tina Global Award pikeun Pangwangunan Sustainable, ditangtukeun sarta diitung kabuka sarta dibere ka Gubernur, tim Gubernur, Usaha jeung média dina upacara Global Award for Sustainable Development, sakumaha dina Dunya. Forum Éntitas Téritorial sareng Summit Gubernur Global, sareng format inovasi online.

   Penghargaan Global pikeun Pangwangunan Lestari mangrupikeun hasil tina kagiatan intelektual, dirarancang dina bentuk déskripsi Pangarang sareng skenario pikeun ngalaksanakeun Penghargaan, anu ngarangsang pamekaran inovatif, téknologi, ékonomi sareng sosial Éntitas Teritorial anu ningkatkeun katerbukaan sareng sosial. Tanggung jawab Usaha internasional pikeun interaksi anu efektif sareng tim Gubernur sareng Gubernur dina raraga Pangwangunan Sustainable Entitas Teritorial sareng Ngaronjatkeun Iklim Investasi, anu judulna: "Global Award for Sustainable Development".

   Pangwangunan kadaptar dina International Register of International Standard Name Identifier - ISNI 0000 0004 6762 0423 sareng disetorkeun ka Paguyuban Pangarang, éntri dina Registry No. .