Global Business Leaders Club of the Global Initiative for Sustainable Development of Territorial Entities

Global Initiative for Territorial Entiti
Global Award for Sustainable Development
World Forum of Territorial Entities.png
Global-Governors-Club.png
World Economic Journal.png
Governors of the World.png

   The Global Business Leaders Club of the Global Initiative for Sustainable Development of Territorial Entities mangrupikeun salah sahiji alat pikeun palaksanaan anu sistematis sareng efektif tina Global Initiative for Territorial Entities.

   Misi Global Initiative for Territorial Entities nyaéta pikeun nerapkeun prosés téknologi inovatif supranasional anu diciptakeun pikeun ngembangkeun sustainable Entitas Territorial di nagara-nagara anu béda-béda di dunya.

   Prinsip Global Initiative for Territorial Entities nyaéta pendekatan supranasional, inovatif, sistematis, praktis, jeung ilmiah.

   The Global Initiative for Territorial Entities gaduh 3 Spasi sareng 11 Alat.

   Seueur tujuan anu sesah dilaksanakeun sacara efektif tanpa partisipasi aktip ti wawakil terkemuka komunitas bisnis korporasi global sareng internasional.

   Salah sahiji tujuan Global Initiative for Territorial Entities nyaéta pikeun ngaganjar korporasi internasional ku Penghargaan Global pikeun Pangwangunan Sustainable pikeun kontribusina pikeun pangwangunan Badan Teritorial.

   Anggota Global Business Leaders Club of Global Initiative for Territorial Entities mangrupikeun pamilon aktif sareng panyatur Forum Dunia Badan Wilayah sareng nominasi sareng pemenang Penghargaan Global pikeun Pangwangunan Sustainable.

   The Global Business Leaders Club of the Global Initiative for Territorial Entities tiasa ilubiung sareng masihan saran sareng rekomendasi pikeun palaksanaan Misi sareng Tujuan Global Initiative, kalebet:

   1. Ilubiung dina Dialog Global antara Gubernur jeung Usaha pikeun nyieun moméntum anyar dina ngembangkeun Entitas Territorial jeung Korporasi;

   2. Pikeun ilubiung dina karya platform dialog pikeun bursa pangalaman dunya pangalusna dina sagala rupa wewengkon ngembangkeun téritorial, pikeun gawé babarengan praktis antara Éntitas Téritorial jeung Korporasi;

   3. Pikeun nawiskeun sareng nunjukkeun prakték gawé bareng dunya pangsaéna antara Badan Teritorial sareng Korporasi;

   4. Ilubiung dina merangsang kahontalna Tujuan Pangwangunan Sustainable PBB, nyumbang kana kreasi kaayaan pikeun dorongan anyar dina ngembangkeun Badan Téritorial;

   5. Ilubiung dina karya hiji badan internasional supranasional dina sistem PBB, sanggeus ngadegkeun: Program PBB on Badan Téritorial.

   Inisiatif Global nyiptakeun kasempetan pikeun ngahijikeun langkung ti Dua Rébu Gubernur sareng pangalaman kolosalna pikeun ngabagi prakték pangsaéna dina pamekaran Badan Teritorial, pikeun interaksi anu efektif sareng Usaha, pikeun kapentingan silih tumuwuh sareng ngahontal Tujuan Pangwangunan Sustainable PBB. .

   Kabutuhan sareng kasempetan pikeun interaksi antara Badan Teritorial sareng Korporasi Global dikondisikeun ku karakter supranasional Global Initiative for Territorial Entities sareng set ukuran sareng Alat anu diciptakeun dina Inisiatif Global:

 

Spasi tina Inisiatif Global pikeun Badan Téritorial:

   Spasi Media Gubernur Global

   Spasi Acara Gubernur Global

   Spasi Intelektual Gubernur Global

  

Parabot tina Inisiatif Global pikeun Badan Téritorial:

​​

   Intelijen jieunan pikeun éntitas téritorial

   Puseur Dunya pikeun Pangwangunan Éntitas Téritorial

   Forum Dunya Éntitas Téritorial   

   Penghargaan Global pikeun Pangwangunan Sustainable

   Puncak Gubernur Global

   Global Gubernur Club

   Pamimpin Usaha Global Club

   Jurnal Ékonomi Dunya

   Gubernur Dunya

   Gubernur Newsweek

   Warta Gubernur

   Diusulkeun pikeun ngayakeun rapat Global Business Leaders Club sataun sakali, dina dinten-dinten sareng tempat-tempat World Forum of Territorial Entities.

   Dina rapat Global Business Leaders Club, masalah praktis ngeunaan pangwangunan sareng palaksanaan Global Initiative for Territorial Entities bakal dipertimbangkeun:

   1. Partisipasi sareng rekomendasi ngeunaan idéntifikasi nagara sareng kota pikeun Forum Dunia Badan Téritorial salajengna;

   2. Partisipasi dina pamilihan anggota Juri Internasional sareng anggota Déwan Ahli Penghargaan Global pikeun Pangwangunan Sustainable;

   3. Pamilihan Komite Eksekutif ti Global Business Leaders Club, finansial jeung urusan séjén.

   Anggota Klub Pamimpin Usaha Global tiasa janten Kepala, Wakil Kepala, sareng anggota Tim Usaha korporasi sareng perusahaan internasional.

   Aya tilu jinis kaanggotaan dina Global Business Leaders Club:

  

Inten Anggota Klub Pamimpin Usaha Global
tina Inisiatif Global pikeun Badan Téritorial

Pikeun Jalma Kahiji Korporasi

Anggota Platinum tina Global Business Leaders Club
tina Inisiatif Global pikeun Badan Téritorial

Pikeun Wakil Kapala sareng Diréktur Eksekutif, atas permintaan Pimpinan Perusahaan.

Anggota Emas tina Global Business Leaders Club
tina Inisiatif Global pikeun Badan Téritorial

Pikeun Anggota Tim Usaha, kana Jalma Kahiji Corporation.

  Masalah organisasi sareng kauangan, kalebet nangtukeun jumlah biaya kaanggotaan, bakal direngsekeun dina Rapat Gabungan Pertama Klub Gubernur Global sareng Klub Pimpinan Usaha Global.