Spasi Acara Gubernur Global

Global Initiative for Territorial Entiti
Global-Governors-Club.png
Global Governors Summit
World Forum of Territorial Entities.png
DC_2507276_Страница_2.jpg
Global Award for Sustainable Development
DC_2507276_Страница_3.jpg
DC_2507934_Страница_11.jpg

  

   Spasi Acara Gubernur Global - mangrupikeun salah sahiji tina tilu komponén Spaces of Global Initiative for Sustainable Development of Territorial Entities. Spasi Acara Gubernur Global diwangun ku dua arah anu saling patali, tapi misah:

   1. Global Governors Summit , Komite Eksekutif tina Summit, jeung Global Governors Club diatur sacara éksklusif ku Gubernur jeung Kapala Éntitas Téritorial, salaku bagian tina Global Initiative for Sustainable Development of Territorial Entities;

   2. World Forum of Territorial Entities , Global Award for Sustainable Development, sareng Global Business Leaders Club, beroperasi dina kerangka World Forum of Territorial Entities.

   Misi utama nyiptakeun Instrumen anu kalebet dina Spasi Acara Gubernur Global nyaéta ngahijikeun Gubernur sareng Kepala Badan Wilayah ti nagara-nagara anu béda-béda di dunya dina Platform khususna pikeun ngabagi pangalaman inovatif sareng prakték manajemén anu suksés sareng pamekaran sustainable Entitas Teritorial di arah kreatif, téhnologis, ékonomi jeung sosial, kitu ogé kreasi Platform Dialog Global pikeun Gubernur jeung Kepala Badan Téritorial pikeun ngahontal Tujuan Pangwangunan Lestari PBB.

   Spasi Acara Gubernur Global kalebet Alat-alat ieu:

   Global Governors Club (GGC): asosiasi sukarela gubernur sareng Kepala Badan Teritorial nagara-nagara anu béda-béda di sakuliah dunya.  

   Klub Gubernur Global dimaksudkeun pikeun ngabentuk perwakilan ti Kepala Badan Teritorial dunya ti benua anu béda-béda, pikeun ngadegkeun Summit Gubernur Global, nangtukeun tanggal, tempat, sareng format KTT munggaran, ngatur uleman ka Gubernur sareng Kepala Badan Teritorial pikeun ilubiung dina KTT Gubernur Global, kéngingkeun dukungan KTT ti badan PBB sareng organisasi internasional sistem PBB.

   Gupernur sareng Kepala Badan Teritorial anu anggota Klub Gubernur Global tiasa janten anggota Komite Eksekutif Global Puncak Gubernur Global, sakumaha anu diusulkeun ku Klub Gubernur Global.

   Global Governors Summit (GGS) mangrupa bagian ti Global Governors Event Space sarta dikokolakeun langsung ku Gubernur jeung Kepala Badan Teritorial ngaliwatan Komite Eksekutif Summit.

   The Global Governors Summit sareng ngadegna mangrupikeun Instrumen penting pikeun pangwangunan Entitas Territorial anu lestari sareng nyiptakeun Platform Gubernur Global pikeun ngabagi prakték inovatif anu pangsaéna dina pamekaran sareng manajemén éntitas téritorial dunya.
  The Global Governors Summit boga potensi pikeun ngahijikeun leuwih dua rébu Gubernur jeung pangalaman kolosal maranéhna pikeun babagi prakték pangalusna sarta prakték inovatif sarta prakték suksés dina ngembangkeun sarta manajemén Éntitas Téritorial pikeun ngembangkeun silih tur ngahontal Tujuan Development Sustainable PBB.
  The Global Governors Summit nyiptakeun kaayaan pikeun definisi sareng skala salajengna ngeunaan prakték téritorial pangsaéna di dunya dina sagala rupa daérah pangwangunan Entitas Territorial.
  Seueur Gubernur sareng pamimpin régional nyatakeun minat pikeun nyiptakeun Platform Gubernur Global anu ngahijikeun pikeun dialog, kalayan partisipasi PBB, pikeun ngabagi prestasi sareng prakték anu inovatif.

   The Global Governors Summit dijadwalkeun salaku acara taunan, coinciding dina tanggal, nagara, jeung kota jeung World Forum of Territorial Entities venue.

   Pamilon ti Global Governors Summit milih, ti kalangan Gubernur ayeuna sareng Kepala Badan Teritorial tingkat luhur, anggota Komite Eksekutif Global dumasar kana rekomendasi Global Governors Club.

   Ukuran Komite Eksekutif Global ditangtukeun ku kaputusan Summit Gubernur Global.
  Gubernur ti benua anu béda kedah diwakilan dina Komite Eksekutif Global. Kuota kontinental sareng kuota pikeun nagara-nagara ogé ditangtukeun ku kaputusan Puncak Gubernur Global.

   World Forum of Territorial Entities (WFTE): mangrupikeun anggota Global Governors Event Space, Global Initiative for Territorial Entities, sareng dimaksudkeun pikeun ngahijikeun Tim Gubernur sareng Kepala Badan Teritorial ti nagara-nagara anu béda-béda, pikeun sustainable. pangwangunan sareng ngahontal Tujuan Pangwangunan Sustainable PBB.

   World Forum of Territorial Entities (WFTE) mangrupikeun salah sahiji alat utama pikeun stimulasi praktis tina pamekaran Badan Teritorial di nagara-nagara anu béda-béda di dunya sareng Usaha di daérah anu inovatif, téknologi tinggi, ékonomi, sosial, sareng anu sanés.

   World Forum of Territorial Entities nyiptakeun Platform Dialog antara tim Gubernur sareng Usaha, ngahijikeun tim Bisnis, Gubernur sareng Gubernur internasional pikeun pangwangunan Entitas Territorial anu lestari (daérah, éntitas, nagara bagian, propinsi, kabupaten, sareng unit téritorial sanés di luhur dunya. -level) sareng ngahontal Tujuan Pangwangunan Sustainable PBB.
  Ngayakeun rutin Forum Dunia Badan Téritorial, migawé bareng kalayan PBB, bakal masihan kasempetan pikeun nunjukkeun inovasi global anyar, investasi, industri, téknologi sareng prestasi sareng kasempetan sanés, ogé prakték internasional anu pangsaéna pikeun pangwangunan sustainable sareng efektif. manajemén Éntitas Téritorial sareng interaksi sareng Usaha.
  Forum Dunya Badan Téritorial nyumbang kana nyiptakeun sistem saimbang pangembangan éntitas téritorial, sistematis daya tarik modal inovatif sareng investasi, ningkatkeun daya tarik investasi éntitas téritorial, ngirangan résiko manajemén anu goréng, sareng nyiptakeun dorongan tambahan pikeun industrialisasi gancangan sarta ngembangkeun Téritori.
  Pamilon Forum kalebet Gubernur sareng pamimpin régional ti sakumna dunya, anggota kritis tim Gubernur di sababaraha daérah, kapala perusahaan téknologi tinggi sareng industri, bank investasi sareng dana, perwakilan diplomatik, pamimpin organisasi internasional sistem PBB, sareng média global.

   Penghargaan Global pikeun Pangwangunan Lestari (GASD): mangrupikeun bagian tina Spasi Acara Gubernur Global, Inisiatif Global pikeun Badan Wilayah, sareng mangrupikeun salah sahiji Instrumén utama anu merangsang pangwangunan inovatif, téknologi, ékonomi, sareng sosial Éntitas Territorial. Ningkatkeun katerbukaan sareng tanggung jawab sosial duanana Gubernur, tim Gubernur, sareng Usaha, pikeun sacara efektif berinteraksi sareng tim Gubernur sareng Usaha, pamekaran Entitas Teritorial anu lestari, ningkatkeun iklim investasi, téknologi, sareng inovasi sareng ngahontal Tujuan Pangwangunan Lestari PBB.

   Unggal taun di dunya diayakeun ratusan panghargaan internasional. Panghargaan Global henteu dilaksanakeun sateuacanna, anu bakal museurkeun kana stimulasi pangwangunan Entitas Territorial di nagara-nagara anu béda-béda sareng interaksi tim Gubernur sareng Usaha.

   Sifat inovatif Panghargaan nyaéta pikeun merangsang pamekaran Éntitas Territorial, ngaidentipikasi sareng nunjukkeun prakték dunya anu pangsaéna dina pamekaran Entitas Teritorial, masihan gubernur sareng tim Gubernur pikeun pangalaman sareng prestasi dunya anu pangsaéna dina sagala rupa daérah ékspansi wilayah, sareng pangajén internasional. korporasi jeung pausahaan nasional pikeun kontribusi signifikan kana ngembangkeun Téritori.

   Calon sareng pamenang Penghargaan Global pikeun Pangwangunan Lestari nyaéta Gubernur, Kepala, sareng pamimpin régional Éntitas Territorial tingkat luhur di sababaraha nagara di dunya, tim Gubernur sareng anggota individu tim Gubernur, pamimpin inovatif, téknologi tinggi, korporasi industri, jeung pausahaan, bank investasi, dana jeung prosés pamilon aktip séjén pangwangunan sustainable Téritori.
  Hasil Global Award for Sustainable Development diitung dumasar kana data resmi sareng statistik badan PBB sareng organisasi internasional Sistem PBB - Dana Moneter Internasional, Bank Dunia, UNCTAD, ECOSOC.
 

   Pangwangunan éta didaptarkeun dina International Register of International Standard Name Identifier -

ISNI 0000 0004 6762 0423 sarta disimpen dina Paguyuban Pangarang, éntri dina Register pikeun nomer 26126. Mangsa kreasi ti 23 Désémber 2009, nepi ka 3 Maret 2017.

Gubernur GITE,

Inisiatif Global pikeun Gubernur Badan Teritorial, ISNI 0000 0004 6762 0423