Spasi Intelektual Gubernur Global tina Inisiatif Global pikeun Pangwangunan Sustainable Badan Téritorial

1.png
Global Initiative for Territorial Entiti

   The Global Governors Intellectual Space, the Global Initiative for Territorial Entities, ngabentuk yayasan intelektual tina Global Governors Platform and the World Track of Territorial Entities - ngabantosan gubernur sareng tim gubernur dina pangwangunan sareng ngokolakeun Entitas Teritorial anu lestari.

   Salah sahiji pamekaran dasar sareng dasar intelektual pikeun ngabentuk Ruang Inteléktual Gubernur Global nyaéta Kecerdasan Buatan pikeun Badan Téritorial (AITE) - téknologi luhur, inovatif, pamekaran sareng Alat salaku bagian tina Inisiatif Global pikeun Badan Téritorial.

   Artificial Intelligence for Territorial Entities dijieun dina téknologi digital tungtung-to-tungtung: data badag, kecerdasan jieunan, sistem pendaptaran disebarkeun, augmented jeung téhnologi kanyataanana maya, kompléks kamajuan anyar ogé dipaké.

   Data ageung tina Spasi Intelektual Gubernur Global dibentuk sareng dieusi ku sumber sareng Instrumén Spasi Media Gubernur Global, ogé Rapat - Spasi: Puncak Gubernur Global, Forum Dunia Badan Téritorial, Penghargaan Global pikeun Sustainable Pangwangunan sareng Instrumen Inisiatif Global anu sanés. Fungsi ngahijikeunana dilumangsungkeun ku World Center for Development of Territorial Entities sareng divisi strukturalna di Wewengkon anu maju, berkembang, sareng ngalaksanakeun jalan pangwangunan sustainable Amérika Serikat di dunya.  

   The Global Governors Intellectual Space, ngagunakeun Artificial Intelligence for Territorial Entities, dina mangsa nu bakal datang bakal jadi Basis Intelektual kritis pikeun Gubernur jeung Kepala Badan Teritorial Dunya, nu bakal nangtukeun cara éféktif jeung ngajangjikeun jeung model pangwangunan régional, wewengkon nguntungkeun, jeung titik pertumbuhan ékonomi, jadi disaluyukeun strategi pangwangunan, dumasar kana karakteristik wewengkon pikeun angka nu gede ngarupakeun indikator: logistik angkutan, mineral berharga, sumberdaya, iklim, pajeg, jeung sumber tanaga gawé, diitung dina analisis komparatif jeung wewengkon ditunjuk. dunya.

   Sabalikna, Global Governors Intellectual Space, kaasup AITE, nyaéta yayasan intelektual tina World Track of Territorial Entities, Global Initiative for Territorial Entities, Global Governor Summit, the World Center for Development of Territorial Entities. Dumasar kana hasil sareng itungan AITE, nominees sareng pemenang Penghargaan Global pikeun Pangwangunan Sustainable (saméméhna - Penghargaan Investasi Dunia "Malaikat Investasi") ditangtukeun.

Gubernur GITE,

Inisiatif Global pikeun Pangwangunan Sustainable Éntitas Téritorial,

ISNI 0000 0004 6762 0423