Spasi Media Gubernur Global

Global-Governors-Media-Space.png
Global Governors Media Space
GN Governors News.png
1.png
World Economic Journal.png
2.png
Innovative Publishing Technology Creativ
Media Governor.jpg

   Global Governors Media Space (GGMS) mangrupikeun pamekaran téknologi luhur sareng inovatif. GGMS ngabantosan Gubernur sareng timna dina pangwangunan sareng ngokolakeun Entitas Territorial di nagara dunya anu béda.

   The Global Governors Media Space mangrupa bagian tina Global Initiative for Sustainable Development of Territorial Entities. Dina média ieu, rohangan intelektual sareng acara dibentuk pikeun Gubernur sareng Kepala Badan Teritorial di nagara dunya anu béda.

   Dina kerangka Spasi Media Gubernur Global, langkung ti 52 saluran média didamel dina basa Inggris, Cina, Rusia, sareng basa dunya sanés.

   Édisi Média Gubernur Global:

   Gubernur News - média jaringan warta internasional terpadu vertikal tingkat kahiji dina basa béda, accumulating beja panganyarna ti Gubernur jeung tim maranéhanana ngeunaan ngembangkeun sarta prestasi, langsung ti sumber.

   Gubernur Newsweek - citak mingguan internasional terpadu sareng publikasi digital tingkat kadua dina basa anu béda.

   Gubernur Dunya  - Publikasi cetak bulanan analitik internasional sareng digital anu terpadu sacara vertikal tina tingkat katilu dina basa anu béda-béda, ngeunaan kagiatan Gubernur sareng Kepala Badan Teritorial - unit tingkat luhur, tim gubernur, sareng prestasi dina bidang pangembangan sustainable Badan Teritorial. dunya.

   Jurnal Ékonomi Dunya  - horisontal terpadu print bulanan analitik internasional jeung publikasi digital tina tingkat kahiji dina basa béda, dina interaksi Gubernur jeung pamingpin bisnis internasional jeung nasional jeung korporasi dina kapentingan ngembangkeun Téritori.

   Tujuan utama kabentukna Spasi Media Gubernur Global: akumulasi eusi gubernur warta internasional, promosi prestasi Gubernur di Spasi Media Global, publikasi bahan anu relevan, sareng kalebet Gubernur nagara-nagara anu béda dina mingguan sadunya. édisi Gubernur Dunya sareng Jurnal Ékonomi Dunya.

   Spasi Media tiasa ngahijikeun langkung ti 2 rébu Gubernur sareng Kapala Badan Teritorial, ogé pamimpin bisnis sareng investor ti sakumna dunya, pikeun merangsang pangwangunan Entitas Teritorial anu lestari di daérah inovatif, téknologi, ékonomi, sosial, sareng anu sanés, nyiptakeun a Platform Interaktif Global pikeun tukeran pangembangan sareng manajemén prakték inovatif pangsaéna, kalayan tujuan pikeun kamekaran silih sareng ngahontal Tujuan Pangwangunan Sustainable PBB.

   Ngalaksanakeun Spasi Media Gubernur Global dumasar kana téknologi penerbitan inovatif "EDITORIAL KREATIF" muka kasempetan anu lega pikeun palaksanaan praktis tina Segmen Global individu ieu sareng nyiptakeun Bagéan Média Global arah média sanés dumasar kana téknologi EDITORIAL KREATIF.

   EDITORIAL KREATIF diciptakeun pikeun ngembangkeun salajengna pasar global sistemik sareng téknologi luhur pikeun téknologi penerbitan sareng redaksi.

   Dina pangarang ieu, dina conto praktis, urang mertimbangkeun kreasi bagéan industri média sistem-lega ngeunaan modél formasi spasi média gubernur global supranasional jeung multibasa.

   Publikasi anu mangrupikeun alat média Global Governors Media Space, sapertos Governors News, Governors Newsweek, Governors of the World, World Economic Journal, sareng anu sanésna, ngamajukeun bursa prakték manajemén anu inovatif, téknologi luhur, sareng modéren. ngembangkeun éntitas téritorial di sakuliah dunya, ngagabungkeun jeung narjamahkeun pangalaman kana wewengkon ieu pikeun ngahontal Tujuan Pangwangunan Sustainable PBB.

   Spasi Media Gubernur Global mangrupikeun Inisiatif Media tina Inisiatif Global pikeun Badan Téritorial.

   A cukup lengkep bagian mimiti pedaran perlu ngartos skala na globalitas proyék mungkin pikeun palaksanaan dumasar kana Téhnologi Publishing Inovatif "ÉDITORIAL KREATIF."

   Hakekat Téknologi Penerbitan Inovatif "ÉDITORIAL KREATIF" nyaéta kieu:

1. Industri warta multibasa ngalir langsung ti sumber primér.

2. Dumasar aliran warta industri, média warta harian multibasa (saluran warta média) keur dijieun.

3. Dumasar kana feed warta industri jeung bahan warta kalapa dipilih taliti dina média warta sapopoé, média mingguan dijieun kalawan logistik dina aplikasi, ramatloka, jeung format citak.

4. dumasar kana paragraf 1, 2, 3, publikasi analitik bulanan dijieun kalawan eusi analitik deeply dimekarkeun, fundamentally dumasar kana eusi warta kalapa jeung ayeuna ti sumber primér.

5. Salajengna, aya dispersi struktur vertikal terpadu kana hiji horizontal, kana subsegments jeung arah, dina hal urang, nya éta majalah World Economic Journal anu nekenkeun kagiatan Gubernur jeung Kepala Badan Teritorial di wewengkon jeung ngeunaan ékonomi jeung investasi. Aya tekenan kana Téknologi sareng Inovasi, Kabijakan, Kedokteran sareng Kaséhatan, Ékologi sareng lingkungan, sareng saterasna, gumantung kana kaayaan pasar sareng niches média anu dihasilkeun.

   Nalika nganalisis bagéan séjén kahirupan manusa, kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun ngawangun model sistem sarupa dumasar kana téhnologi penerbitan inovatif "Editorial Kreatif," duanana supranational jeung nasional dina wengkuan, ngaliwatan téhnologi mindahkeun langsung.

Gubernur Média,

Gubernur Spasi Média Gubernur Global: ISNI 0000 0004 7421 8248