Puncak Gubernur Global

Global Governors Summit
governorsglobal-300х600-EN.gif
DC_2507934_Страница_11.jpg

  

   The Global Governors Summit (GGS) mangrupa bagian ti Global Governors Event Space, Global Initiative for Sustainable Development of Territorial Entities. Tujuanana pikeun ngahijikeun Gubernur sareng Kepala Badan Teritorial - unit téritorial tingkat luhur, ti nagara-nagara anu béda-béda di dunya, pikeun merangsang pangwangunan éntitas Téritorial anu lestari dina arah anu inovatif, téknologi, ékonomi, sosial, sareng anu sanés. , pikeun nyieun Platform Dialog Global pikeun Gubernur jeung Kepala Badan Teritorial, pikeun pangwangunan sustainable jeung pencapaian SDGs PBB.

   Puncak Gubernur Global sareng lembagana mangrupikeun Instrumén penting pikeun pangwangunan Entitas Territorial anu sustainable sareng nyiptakeun Platform Gubernur Global pikeun tukeur prakték inovatif anu maju pikeun pangwangunan sareng manajemén Éntitas Territorial.
  Badan pamaréntahan pangluhurna Global Governors Summit nyaéta Komite Eksekutif Global, anu aktip sareng partisipasi aktif Global Governors Club.
  The Global Governors Summit boga potensi pikeun ngahijikeun leuwih dua rébu Gubernur jeung pangalaman kolosal maranéhna pikeun babagi prakték pangalusna sarta prakték inovatif sarta prakték suksés dina ngembangkeun sarta manajemén Éntitas Téritorial pikeun ngembangkeun silih tur ngahontal Tujuan Development Sustainable PBB.
  The Global Governors Summit nyiptakeun kaayaan pikeun definisi sareng skala salajengna ngeunaan prakték téritorial pangsaéna di dunya dina sagala rupa daérah pangwangunan Entitas Territorial.
  Seueur Gubernur sareng pamimpin régional nyatakeun minat pikeun nyiptakeun Platform Gubernur Global anu ngahijikeun pikeun dialog, kalayan partisipasi aktif PBB, pikeun ngabagi prestasi sareng prakték anu inovatif.

   Entitas Territorial di nagara-nagara anu béda-béda gaduh kakawasaan, undang-undang, anggaran, sistem politik sareng ékonomi, tapi Gubernur sareng Kepala Badan Teritorial henteu gaduh Puncak Gubernur Global sorangan.
  Éntitas Téritorial mangrupikeun dasar pikeun pangwangunan lestari nagara mana waé. Numutkeun hasil karya pamaréntah régional, anggaran Nagara kabentuk, stabilitas, tumuwuhna karaharjaan rahayat, sarta, sacara umum, pangwangunan sustainable Nagara gumantung kana efektivitas gawé Gubernur jeung gubernur tim.
  Kaayaan utama pikeun pangwangunan nagara-nagara anu lestari nyaéta pamekaran praktis sareng saimbang Entitas Teritorial, tapi dina tingkat internasional, aranjeunna henteu dipasihan perhatian.
  The Global Governors Summit dijadwalkeun salaku acara taunan, coinciding dina tanggal, nagara, jeung kota jeung World Forum of Territorial Entities venue.

   Pamilon ti Global Governors Summit milih, ti kalangan Gubernur ayeuna sareng Kepala Badan Teritorial, anggota Komite Eksekutif Global.

   Komite Eksekutif Global ngalaporkeun taunan ngeunaan kagiatanana ka Global Governors Summit, agenda anu sawaréh dibentuk dina rapat Global Governors Club.

   Pamilihan ka Komite Eksekutif Global dilaksanakeun ku Anggota ayeuna tina Sidang Gubernur Global - Gubernur sareng Kepala Badan Teritorial tingkat luhur.

Unggal tilu taun, komposisi Komite Eksekutif Global kudu diropéa ku teu kurang ti 30 persén, tapi teu leuwih ti 50 persén, dimimitian dina taun katilu sanggeus pamilu munggaran ka Komite Eksekutif Global.
  Ukuran Komite Eksekutif Global ditangtukeun ku kaputusan Summit Gubernur Global.
  Gubernur ti benua anu béda kedah diwakilan dina Komite Eksekutif Global. Kuota kontinental sareng kuota pikeun nagara-nagara ogé ditangtukeun ku kaputusan Puncak Gubernur Global.

   Komite Eksekutif Global ngalaksanakeun kagiatan lumangsung aimed di palaksanaan jeung ngahontal tujuan jeung misi implements kaputusan Global Gubernur Summit jeung saran ti Global Governors Club.
  Komite Eksekutif Global gaduh Kantor Administratif anu beroperasi sacara terus-terusan. Kepegawaian, keuangan, sareng masalah organisasi anu sanés pikeun ngadukung kagiatan Kantor Administratif ditangtukeun ku Komite Eksekutif Global sareng dikintunkeun unggal taun, sareng laporan, ka persetujuan ti Global Governors Summit.

   Markas Komite Eksekutif Global robah lokasina unggal taun. Unggal taun, sanggeus Summit Gubernur Global salajengna jeung Forum Dunya Éntitas Téritorial, Kantor Administratif Komite Eksekutif Global pindah ka nagara jeung kota tina Summit Gubernur Global di handap ieu jeung Forum Dunya Entitas Teritorial.

   Nagara tuan rumah nyayogikeun organisasi, dokumenter, visa, sareng dukungan anu sanés pikeun ngatur pagawéan anggota Komite Eksekutif Global sareng Kantor Administratif sapanjang taun sareng ogé ngagampangkeun ngayakeun KTT Gubernur Global di wilayahna.

   The Global Governors Summit (GGS) mangrupikeun hasil tina kagiatan intelektual, dirarancang dina bentuk déskripsi panulis sareng skenario KTT, ngahijikeun Gubernur sareng Kepala Badan Teritorial - unit téritorial tingkat luhur sababaraha nagara. dunya, stimulating ngembangkeun sustainable Badan Téritorial dina arah kreatif, téhnologis, ékonomi, sosial jeung lianna, nyieun Platform Dialog Global pikeun Gubernur jeung Kapala Éntitas Téritorial pangwangunan sustainable sarta pencapaian SDGs PBB, judulna: "Global Governors Summit ."

   Pangwangunan ieu kadaptar dina International Register of International Standard Name Identifier - ISNI 0000 0004 6762 0423 sareng disimpen dina Paguyuban Pangarang, éntri dina Register kanggo nomer 26126. Mangsa nyiptakeun ti 23 Désémber 2009, dugi ka 3 Maret, 2017.

Gubernur GITE,

Inisiatif Global pikeun Gubernur Badan Teritorial, ISNI 0000 0004 6762 0423