Gubernur Inisiatif Global pikeun Pangwangunan Sustainable Badan Téritorial

Gubernur Global Initiative for Sustainable Development of Territorial Entities mangrupikeun panulis sareng pamekar
Robert F. Abdullin.jpg
Global Initiative for Territorial Entiti
DC_2507934_Страница_11.jpg

  

   Ngeunaan pamekar sareng panulis Global Initiative for Sustainable Development of Territorial Entities:


   The Global Initiative for Sustainable Development of Territorial Entities and the Necessary Tools for the implementation of Global Initiative is developed between 2009 and 2019.
  Panulis sareng pamekar Global Initiative for Territorial Entities nyaéta

Bapak Robert N. Gubernatorov.
  Global Initiative for Sustainable Development of Territorial Entities dirarancang salaku Platform Gubernur Global téknologi inovatif supranasional pikeun ngembangkeun Entitas Territorial di nagara-nagara anu béda-béda di dunya. Ngembangkeun Global Initiative for Territorial Entities dumasar kana prinsip kamerdikaan, sistematis, inovasi multi-taun, sareng karya ilmiah sareng praktis.
  Pikeun ngembangkeun Global Initiative for Sustainable Development of Territorial Entities, keuangan sareng sumber daya séjén Nagara sareng Badan Teritorial henteu kalibet, pikeun ngajaga prinsip kamerdikaan, supranasional, kabébasan pangwangunan, sareng nyandak kaputusan anu adil.

 

   Global Initiative for Sustainable Development of Territorial Entities mangrupikeun hasil tina kagiatan intelektual, dirarancang salaku pedaran pangarang ngeunaan Platform Gubernur Global inovatif supranasional pikeun Pangwangunan Sustainable Entitas Teritorial di sakuliah dunya, anu judulna "Inisiatif Global pikeun Badan Teritorial". Pangwangunan kadaptar dina International Register of  Identifier Ngaran Standar Internasional - ISNI 0000 0004 6762 0407  sarta disimpen jeung Rusia Authors 'Masyarakat (RAO), asupna dina ngadaptar handapeun No 25899. Mangsa kreasi ti 23 Désémber 2009, nepi ka 3 Maret 2017.


   The Global Initiative for Sustainable Development of Territorial Entities dikembangkeun dina dasar anu disetél pikeun tujuan ieu ku Asosiasi ngeunaan pangwangunan sustainable sareng perbaikan iklim investasi, ngahijikeun investor sareng kreditor "Organisasi Dunya pikeun Pangwangunan".


   Ringkesan ngeunaan Asosiasi ngeunaan pangwangunan sustainable sareng perbaikan iklim investasi, ngahijikeun investor sareng tukang kiridit "Organisasi Dunya pikeun Pangwangunan":


  The World Organization for Development (WOD) nyaéta hiji organisasi non-pamaréntah internasional jeung status consultative husus jeung Déwan Ékonomi jeung Sosial PBB (2014), Anggota PBB Global Compact (2016). WOD diadegkeun dina 23 Désémber 2009, luyu jeung prinsip anu diproklamasikeun ku PBB.
  Dina Juli 2014, Déwan Ékonomi jeung Sosial Perserikatan Bangsa-Bangsa, luyu jeung Pasal 71 Piagam Perserikatan Bangsa-Bangsa, ngeunaan Organisasi Non-pamaréntahan PBB, sacara undian dipilih ku nagara-nagara PBB, masihan Organisasi Pangwangunan Dunya, status konsultatif husus jeung Déwan Ékonomi jeung Sosial PBB.

   The Global Initiative for Sustainable Development of Territorial Entities ngarangsang ngembangkeun sustainable tina éntitas Territorial dina widang inovatif, téhnologis, ékonomi, sosial, jeung lianna nyiptakeun Platform Gubernur Dialog Global pikeun bursa prakték inovatif pikeun ngembangkeun sarta manajemén éntitas Téritorial. , silih tumuwuh, jeung pencapaian SDGs PBB.  

   Organisasi Pangwangunan Dunia, ku status konsultatif UN ECOSOC, ngembangkeun sareng ngalaksanakeun Inisiatif Global pikeun ngahontal Tujuan Pangwangunan Sustainable.
Perserikatan Bangsa-Bangsa parantos dua kali ngakuan Global Initiatives anu dikembangkeun ku WOD salaku prakték pangsaéna di dunya pikeun ngahontal Tujuan Pangwangunan Sustainable, dina taun 2015 sareng 2021:

   Global Initiative for Sustainable Development of Territorial Entities #SDGAction33410

https://sdgs.un.org/partnerships/global-initiative-sustainable-development-territorial-entities
​​

   "Malaikat pikeun Pangwangunan Sustainable" Penghargaan Global #SDGAction40297

https://sdgs.un.org/partnerships/angel-sustainable-development-global-awards

   Bapak Robert N. Gubernatorov nyaéta ahli internasional ngeunaan masalah ékonomi, panulis leuwih ti 180 publikasi dina pers nasional jeung internasional, speaker forum ékonomi internasional.
   The Club of Nobel Prize Laureates dileler Hadiah dina nominasi "Rekomendasi pikeun G-20", 2013, di Astana.

   Dileler Orde "Kanggo Kontribusi kana Pangwangunan Integrasi Ékonomi Pasamakmuran Nagara Merdeka", 2011 sareng panghargaan sanés.


   Antara 1999 sareng 2009 anjeunna ngembangkeun sareng nyiptakeun:
   - Proyék nasional pikeun nyiptakeun pasar hutang domestik anu beradab sareng sistem bisnis siklus pinuh pikeun palaksanaan proyék;

   - Peta investasi sareng hutang interaktif: Peta Investasi Dunya sareng Peta Hutang Dunya;
  - Tilu inpormasi sareng sistem perdagangan;
  - média nasional jeung internasional.


   Antara 2009 sareng 2021 anjeunna ngembangkeun sareng nyiptakeun:
  - Asosiasi dina pangwangunan sustainable sarta perbaikan iklim investasi, uniting investor jeung creditors "World Organization for Development";
  - jasa Émbaran-analitik WOD-Panalungtikan;
  - Jurnal Internasional Jurnal Ékonomi Dunya sareng Présidén Dunya;
  - The World Investment Award "Investment Angel";
  - Penghargaan Global pikeun Pangwangunan Sustainable;
  - Global Initiative for Sustainable Development of Territorial Entities;

  - Gubernur Newsweek.

   Dina kerangka Global Initiative for Territorial Entities, anjeunna ngembangkeun alat pikeun palaksanaan prosés téknologi inovatif supranasional:
  Forum Dunya Éntitas Téritorial;
  Penghargaan Global pikeun Pangwangunan Sustainable;
  Kecerdasan Buatan pikeun Badan Téritorial (AITE);
  Komite Statistik tina Inisiatif Global pikeun Badan Téritorial;
  World Center for Development of Territorial Entities (WC-TED);
  Inisiatif pikeun ngadegkeun Program PBB ngeunaan Badan Téritorial;
  Klub Gubernur Global;

   Puncak Gubernur Global;
  Klub Usaha tina Inisiatif Global pikeun Badan Téritorial;

  Jurnal Ékonomi Dunya;
  Gubernur Dunya;

  Gubernur Newsweek;

  Warta Gubernur.
 

   Kusabab 2019 ngamimitian palaksanaan Global Initiative for Territorial Entities.