Global Gubernur Club 

Global-Governors-Club.png

  

   Klub Gubernur Global mangrupikeun bagian tina sareng mangrupikeun salah sahiji Alat Ruang Acara Gubernur Global, salah sahiji tina tilu komponén Spasi Inisiatif Global pikeun Pangwangunan Sustainable Entitas Territorial.

   Misi utama nyiptakeun Instrumen anu kalebet dina Ruang Acara Gubernur Global, Inisiatif Global pikeun Badan Wilayah, nyaéta ngahijikeun Gubernur sareng Kepala Badan Wilayah ti nagara-nagara anu béda-béda pikeun tukeur pangalaman inovatif sareng prakték manajemén anu suksés sareng sustainable. ngembangkeun Entitas Territorial, nyorong ngembangkeun formasi dina arah kreatif, téhnologis, ékonomi, sosial jeung lianna, nyieun Platform Dialog Global pikeun Gubernur jeung Kapala Éntitas Téritorial pikeun achieving Tujuan Pangwangunan Lestari PBB.

  

   Global Governors Club mangrupikeun asosiasi sukarela Gubernur sareng Kepala Badan Wilayah di sakuliah dunya.

   Klub Gubernur Global ditelepon pikeun ngabentuk kantor perwakilan ti Kepala Badan Teritorial sadunya ti benua anu béda-béda, pikeun ngadamel Summit Gubernur Global, nangtukeun tanggal, tempat, sareng format KTT munggaran, ngatur uleman ka Gubernur. jeung Kepala Badan Teritorial pikeun ilubiung dina KTT Gubernur Global, pikeun nampi dukungan Summit ti badan PBB sareng Organisasi Internasional sistem PBB.

   Gupernur sareng Kepala Badan Teritorial anu anggota Klub Gubernur Global tiasa janten anggota Komite Eksekutif Global Puncak Gubernur Global, sakumaha anu diusulkeun ku Klub Gubernur Global.

   Rapat kerja Global Governors Club dilaksanakeun sahenteuna sataun sakali dina dinten sareng lokasi Global Governors Summit sareng World Forum of Territorial Entities.
  Sesi Global Governors Club ngabahas masalah praktis ngeunaan palaksanaan Global Initiative for Territorial Entities, diantarana:
   1. Idéntifikasi nagara jeung kota pikeun Summit Gubernur Global salajengna jeung Forum Dunya Éntitas Téritorial;
   2. Pamilihan anggota Déwan Ahli jeung Komite Independen Internasional tina Penghargaan Global pikeun Pangwangunan Sustainable;
   3. Ngadukung Inisiatif Program PBB ngeunaan Badan Téritorial sareng Program Internasional lianna;
4. Nyiapkeun rekomendasi pikeun Global Governors Summit ngeunaan nominasi Gubernur jeung Kepala Badan Teritorial ka anggota Komite Eksekutif Global, masalah finansial jeung organisasi.

   Anggota Klub Gubernur Global tiasa janten Gubernur sareng Kepala Badan Teritorial - éntitas divisi wilayah di jero Amérika Serikat (nagara bagian, wilayah, propinsi, lahan, kanton, sareng éntitas sanés ti Nagara Daulat) anu ayeuna janten bagian tina Nagara. bagian tina eta.

   Anggota Badan Teritorial Nagara Anggota PBB tiasa janten anggota Klub Gubernur Global sareng Anggota Inisiatif Global pikeun Badan Wilayah.

Klub Gubernur Global nawiskeun tilu jinis Kaanggotaan:

Inten Anggota Klub Gubernur Global

Pikeun Gupernur jeung Kapala Badan Téritorial (nagara bagian, propinsi, républik, lahan, kabupatén, kanton jeung Badan Teritorial séjén nagara) disaruakeun jeung status Gubernur.

Platinum Anggota Klub Gubernur Global

Pikeun Wakil Gubernur, sakumaha anu diusulkeun ku Gubernur sareng Mantan Gubernur.

Anggota Emas tina Global Governors Club

Pikeun anggota Tim Gubernur, sakumaha anu diusulkeun ku Gubernur

Masalah organisasi sareng kauangan, kalebet penentuan biaya kaanggotaan, bakal ditangtukeun ku Gubernur dina rapat munggaran Global Governors Club.