Warta Gubernur 

Global-Governors-Media-Space.png
Global Governors Media Space
2.png

 

   Warta Gubernur mangrupikeun publikasi warta online internasional ngeunaan kagiatan gubernur sareng kapala badan téritorial di sakumna dunya.

   Warta poean ti sumber primér, analytics, prakték inovatif pangalusna. Sareng prestasi gubernur sareng tim gubernur di daérah kritis pangembangan sustainable éntitas téritorial tingkat luhur sadunya.

   Publikasi ieu dikhususkeun pikeun acara harian anu paling terang sareng warta langsung tina sumber agenda kerja gubernur ayeuna, kapala badan téritorial, tim gubernur, sareng pamimpin komunitas bisnis kolaborasi sareng otoritas wilayah sareng timna.

   Warta Gubernur mangrupikeun salah sahiji Instrumén penting tina Inisiatif Global pikeun Pangwangunan Sustainable Entitas Teritorial, ngabentuk rohangan inpormasi internasional tunggal pikeun gubernur sareng tim Gubernur.

  Tujuan Warta Gubernur nyaéta sampling sareng publikasi warta anu paling relevan ngeunaan prestasi, panemuan, metode sareng prakték inovatif, prakték internasional pangsaéna dina daérah kritis pangwangunan sustainable, sareng manajemén éntitas téritorial di nagara-nagara anu béda-béda di dunya.

   Fitur téhnologis édisi jaringan Gubernur News kabentuk tina sarat tina jaman orde teknis anyar, kaasup solusi revolusioner pikeun formasi pendekatan anyar pikeun kreasi spasi média global sarta ngembangkeun narabas téhnologi penerbitan inovatif, ngagunakeun. conto Téknologi Penerbitan Inovatif "Éditorial Kréatif."

   Garis produk Gubernur News diwangun ku sakumpulan format logistik komprehensif pikeun nyayogikeun kontén, sapertos édisi online warta harian sareng aplikasi warta sélulér.

   Kawijakan redaksi ditujukeun pikeun nutupan warta ayeuna sareng prestasi positip gubernur sareng kapala éntitas téritorial tingkat luhur ti nagara-nagara anu béda-béda di dunya pikeun mastikeun pamekaran sustainable éntitas téritorial. Fokusna nyaéta inpormasi anu relevan ngeunaan metode inovatif modern pikeun pamekaran sareng ngokolakeun éntitas téritorial anu dilaksanakeun di nagara dunya anu béda.

   Governors News aub dina ngabentuk Global Governors Media Space, anu mangrupa salah sahiji tina tilu komponén Spasi tina Global Initiative for Territorial Entities.

   Sacara agrégat, fungsi sadaya publikasi anu ngawangun Spasi Média Gubernur Global dimaksudkeun pikeun ngembangkeun platform média komunikasi internasional pikeun gubernur sareng tim gubernur, ngumpulkeun sareng nyaangan kagiatan kapala éntitas téritorial di nagara-nagara anu béda-béda di dunya, ngamungkinkeun gubernur sareng timna pikeun ngenalkeun kagiatan kolega, diajar ngeunaan prestasi dina widang Tujuan Pangwangunan Sustainable PBB, bagikeun pangalaman inovatif sareng alat-alat panganyarna pikeun ngembangkeun sareng ngokolakeun Badan Teritorial.

аа.png
Авторское Свидетельство GN 1 стр.jpg
GN Governors News.png