Gubernur Newsweek 

1.png
Global Governors Media Space
The first issue of a printed and digital
2.png

 

   Governors Newsweek mangrupikeun cetak mingguan internasional sareng publikasi warta digital ngeunaan gubernur sareng kapala éntitas téritorial tingkat luhur sadunya.

Publikasi ieu dikhususkeun pikeun topik, acara, sareng warta anu paling terang tina agenda kerja gubernur, kapala éntitas wilayah, tim gubernur, sareng pamimpin komunitas bisnis kolaborasi sareng otoritas wilayah sareng timna.

   Governors Newsweek mangrupikeun salah sahiji Instrumén penting tina Inisiatif Global pikeun Pangwangunan Sustainable Entitas Teritorial, ngabentuk rohangan inpormasi internasional tunggal pikeun gubernur sareng tim Gubernur.

   Tujuan Gubernur Newsweek nyaéta pikeun ngamajukeun prestasi, pamanggihan, metode sareng prakték inovatif anyar, pangalaman internasional maju dina daérah kritis pangwangunan sustainable, sareng ngokolakeun éntitas téritorial di nagara-nagara anu béda-béda di dunya.

   Fitur téhnologis publikasi Governors Newsweek kabentuk tina sarat jaman tatanan teknis anyar. Aranjeunna kaasup duanana solusi revolusioner pikeun formasi pendekatan anyar pikeun nyieun spasi média global sarta ngembangkeun narabas jeung téhnologi penerbitan inovatif, ngagunakeun conto Téhnologi Publishing Inovatif "Editorial Kreatif".

   Garis produk Gubernur Newsweek diwangun ku sakumpulan format pikeun nyayogikeun kontén, sapertos panempatan éksklusif bahan publikasi dina média jaringan warta harian Gubernur News, sékrési édisi mingguan Gubernur Newsweek dina format digital sareng citak.

   Gubernur Newsweek kalibet dina ngabentuk Spasi Media Gubernur Global, anu mangrupikeun salah sahiji tina tilu rohangan komponén tina Global Initiative for Territorial Entities.

   Sacara agrégat, fungsi sadaya publikasi anu ngawangun Spasi Media Gubernur Global dimaksudkeun pikeun nyiptakeun platform média komunikasi internasional pikeun gubernur sareng tim gubernur, ngumpulkeun sareng nyaangan kagiatan kapala éntitas téritorial di sababaraha nagara di dunya, ngamungkinkeun gubernur sareng timna pikeun ngenalkeun kagiatan kolega, diajar ngeunaan prestasi dina widang Tujuan Pangwangunan Sustainable PBB, ngabagi pangalaman inovatif sareng alat pangembangan sareng manajemén panganyarna pikeun Badan Teritorial.

Global-Governors-Media-Space.png
Governors Newsweek.jpg