Sajarah kreasi sareng pamekaran Global Initiative for Territorial Entities

  Mangsa ngembangkeun Global Initiative:

  Ti 2009 dugi ka 2022, Global Initiative sareng Alat Diperlukeun pikeun palaksanaan Global Initiative for Territorial Entities dikembangkeun.

  Prinsip-prinsip Global Initiative:
Robert F. Abdullin at the UN

  

   Global Initiative for Territorial Entities parantos dikembangkeun salaku téknologi supranasional anu inovatif pikeun ngembangkeun éntitas Territorial di nagara-nagara anu béda. Ngembangkeun Global Initiative for Territorial Entities dumasar kana prinsip kamerdikaan, sistematis, inovasi multi-taun, sareng karya ilmiah sareng praktis.

   Éntitas Téritorial, dina kerangka Global Initiative for Territorial Entities, mangrupikeun unit administratif-wilayah tingkat luhur, sareng daérah otonom sareng kota subordinasi pusat. Unit tingkat éntitas téritorial ogé distrik administratif husus, nu boga otonomi leuwih gede.

  Status mandiri tina Inisiatif Global:

  Pangwangunan Global Initiative for Territorial Entities henteu ngalibetkeun kauangan sareng sumber daya sejenna nagara bagian sareng badan teritorial, pikeun ngajaga prinsip kamerdékaan, supranasional, sareng kabébasan pangwangunan sareng pembuatan kaputusan.

Global Initiative for Territorial Entiti
  Pangembangan pangarang tina Inisiatif Global:

Global Initiative for Territorial Entities mangrupikeun hasil tina kagiatan intelektual, dirancang salaku pedaran pangarang ngeunaan Platform Gubernur Global inovatif supranasional pikeun Pangwangunan Sustainable Entitas Territorial di sakuliah dunya, anu judulna "Inisiatif Global pikeun Badan Teritorial". Pangwangunan kadaptar dina International Register of International Standard Name Identifier - ISNI 0000 0004 6762 0407 sareng disimpen sareng Rusia Authors' Society (RAO), éntri dina ngadaptar dina No. , 2017.

Mitra sareng Organisasi Pangwangunan Dunya:
1.png

   The World Organization for Development (WOD) nyaéta hiji organisasi non-pamaréntah internasional jeung status consultative husus jeung Déwan Ékonomi jeung Sosial PBB (2014), Anggota PBB Global Compact (2016). Bapak Robert Gubernatorov ngadegkeun WOD, Dina Désémber 23, 2009, ku prinsip diproklamasikeun ku PBB, dina bentuk partnership nirlaba, Organisasi Dunya pikeun Creditors (WOC). Kusabab 2015, Organisasi ieu disebut Association on ngembangkeun sustainable sarta perbaikan iklim investasi, uniting investor jeung creditors "World Organization for Development".
   Dina Juli 2014, Déwan Ékonomi jeung Sosial Perserikatan Bangsa-Bangsa, luyu jeung Pasal 71 Piagam Perserikatan Bangsa-Bangsa, ngeunaan Organisasi Non-pamaréntahan PBB, sacara undian dipilih ku nagara-nagara PBB, masihan Organisasi Pangwangunan Dunya, status konsultatif husus jeung Déwan Ékonomi jeung Sosial PBB.  

   The Global Initiative for Sustainable Development of Territorial Entities ngarangsang ngembangkeun sustainable tina éntitas Territorial dina widang inovatif, téhnologis, ékonomi, sosial, jeung lianna nyiptakeun Platform Gubernur Dialog Global pikeun bursa prakték inovatif pikeun ngembangkeun sarta manajemén éntitas Téritorial. , silih tumuwuh, jeung pencapaian SDGs PBB.  

   Organisasi Pangwangunan Dunia, ku status konsultatif UN ECOSOC, ngembangkeun sareng ngalaksanakeun Inisiatif Global pikeun ngahontal Tujuan Pangwangunan Sustainable.
   Perserikatan Bangsa-Bangsa parantos dua kali ngakuan Global Initiatives anu dikembangkeun ku WOD salaku prakték pangsaéna di dunya pikeun ngahontal Tujuan Pangwangunan Sustainable, dina taun 2015 sareng 2021:

   Global Initiative for Sustainable Development of Territorial Entities #SDGAction33410

https://sdgs.un.org/partnerships/global-initiative-sustainable-development-territorial-entities
​​

   "Malaikat pikeun Pangwangunan Sustainable" Penghargaan Global #SDGAction40297

https://sdgs.un.org/partnerships/angel-sustainable-development-global-awards
 Léngkah utama pikeun nyiptakeun Inisiatif Global:

  Kami nyayogikeun inpormasi ngeunaan tahapan gawé sistem sareng nyiptakeun Alat pikeun palaksanaan Inisiatif Global pikeun Badan Téritorial:

   WOD - Service Panalungtikan

   Kusabab 2009, WOD - Inpormasi Panaliti sareng jasa analitik parantos diadegkeun sareng beroperasi kalayan tujuan rutin ngalaksanakeun studi analitik dina widang pangembangan sustainable nagara-nagara di dunya sareng badan téritorial nagara. Perbandingan indikator éntitas Téritorial nagara ngungkabkeun henteuna sistem ngahijikeun rékaman statistik tina indikator target pikeun pangwangunan éntitas Territorial nagara. Indikator utama entitas Territorial nagara-nagara henteu disistematisasikeun kana hiji laporan statistik internasional.
Proyék ieu janten dasar pikeun nyiptakeun Alat Inisiatif Global ieu:

1. Kecerdasan Buatan pikeun Ngembangkeun Badan Téritorial;

2. Panitia Statistik; 

3. Program PBB pikeun Badan Téritorial.

Pangajén Investasi Dunya "Malaikat Investasi" sareng Penghargaan Global pikeun Pangwangunan Sustainable

  Kusabab 2010, World Investment Award "Investment Angel" parantos diadegkeun sareng rutin diayakeun di daérah nagara-nagara anu béda-béda di dunya. Penghargaan ieu diadegkeun kalayan tujuan:
   1. Nangtukeun prakték régional anu pangsaéna pikeun ngembangkeun éntitas téritorial; 2. Awarding formasi Téritori tersukses; 3. Ganjaran korporasi inovatif, investasi sareng industri anu masihan kontribusi anu ageung pikeun ngembangkeun éntitas téritorial nagara anu béda; 4. Merangsang prosés pangwangunan sustainable entitas Territorial dunya.
   Gubernur, diplomat, jalma dina bisnis, sareng inohong masarakat milu dina Penghargaan. Diantara pangajén nyaéta Amérika Serikat, éntitas téritorial nagara, perusahaan inovatif sareng investasi, bank, perusahaan téknologi tinggi sareng industri, kalebet: PepsiSo, Ferrero, Volkswagen, Unilever, Bridgestone, Lafarge, Raiffeisen Bank, Kaluga Region, wilayah Karaganda, Républik. Tatarstan , Républik Rahayat Cina, Républik Kazakhstan sareng seueur éntitas sareng korporasi Territorial sanés.
   The First World Investment Award "Investment Angel" dilaksanakeun dina 2010 di Moscow;
   Pangajén Investasi Dunya II "Malaikat Investasi" dilaksanakeun dina 2011 di Baku, Azerbaijan;
   Pangajén Investasi Dunya III "Malaikat Investasi" dilaksanakeun dina 2013 di Astana, Kazakhstan;
   IV Global Sustainable Development Award dilaksanakeun dina bulan Nopémber 2015.
   Kusabab 2015, World Investment Award "Investment Angel" parantos dirobih janten Penghargaan Global pikeun Pangwangunan Sustainable.
   Dina Oktober 2015, Penghargaan Global pikeun Pangwangunan Sustainable diwakilan ku Mr. Robert Gubernatorov di Komite Kadua Majelis Umum PBB, salaku alat pikeun ngamajukeun pencapaian Tujuan Pangwangunan Lestari PBB.
    Proyék ieu jadi dadasar pikeun nyiptakeun Instrumen Inisiatif Global pikeun Badan Téritorial: 1. Forum Dunya Éntitas Téritorial; 2. Panghargaan Pangwangunan Sustainable Global; 3. The Global Gubernur Club; 4. Klub Usaha; 5. Panitia Statistik; 6. Program PBB ngeunaan Badan Téritorial.

  Jurnal Ékonomi Dunya sareng Présidén Dunya

   Kusabab 2009, jurnal internasional Jurnal Ékonomi Dunya sareng Présidén Dunya parantos diadegkeun. The World Economic Journal diasupkeun ka pasar kabuka AS, Kanada, Rusia, jeung nagara CIS. Kawijakan redaksi majalah ditujukeun pikeun nyorot kagiatan gubernur sareng présidén nagara pikeun ngahontal pangwangunan anu lestari tina éntitas Territorial. Prakték inovatif sareng épéktip pikeun ngembangkeun éntitas téritorial nagara anu béda-béda katutupan.  Proyék parantos nunjukkeun kabutuhan pikeun ngembangkeun topik ieu. The Global Governors Media Space and the new Media Tools of the Global Initiative for Territorial Entities have been formed: 1. Governors News; 2. Gubernur Newsweek; 3. Gubernur Dunya; 4. Jurnal Ékonomi Dunya.  

  Kartu Investasi Dunya sareng Kartu Hutang Dunya

   Dina 2011, Kartu Investasi Dunya sareng Peta Hutang Dunya diciptakeun. Peta interaktif ngandung inpormasi lengkep ngeunaan investasi langsung asing di nagara bagian, daérah dunya sareng hutang nagara sareng badan wilayahna.
   Proyék ieu janten dasar pikeun nyiptakeun Alat-alat di handap ieu pikeun palaksanaan Inisiatif Global pikeun Badan Téritorial:

1. Kecerdasan Buatan pikeun Ngembangkeun Badan Téritorial;

2. Komite Statistik tina Inisiatif Global pikeun Badan Téritorial.