Dina kreasi sareng pamekaran Global Initiative for Territorial Entities

  Mangsa ngembangkeun Global Initiative:

  Ti 2009 dugi ka 2022, Global Initiative sareng Alat Diperlukeun pikeun palaksanaan Global Initiative for Sustainable Development of Territorial Entities dikembangkeun.

Robert F. Abdullin at the UN
  Prinsip-prinsip Global Initiative:

   Global Initiative for Sustainable Development of Territorial Entities parantos dikembangkeun salaku téknologi inovatif supranasional pikeun ngembangkeun éntitas Territorial di nagara-nagara anu béda. Ngembangkeun Global Initiative for Territorial Entities dumasar kana prinsip kamerdikaan, sistematis, inovasi multi-taun, sareng karya ilmiah sareng praktis.

  Di jero  kerangka Global Initiative for Sustainable Development of Territorial Entities, Territorial Entities mangrupikeun unit administratif-wilayah tingkat luhur, sareng daérah otonom sareng kota subordinasi pusat. Unit tingkat éntitas téritorial ogé distrik administratif husus kalawan otonomi leuwih gede.

Global Initiative for Territorial Entiti
  Status mandiri tina Inisiatif Global:

  Pangwangunan Global Initiative for Territorial Entities henteu ngalibetkeun kauangan sareng sumber daya sejenna nagara bagian sareng badan teritorial pikeun ngajaga prinsip kamerdékaan, supranasional, sareng kabébasan pangwangunan sareng pembuatan kaputusan.

Pangembangan pangarang tina Inisiatif Global:

  Global Initiative for Territorial Entities mangrupikeun hasil tina kagiatan intelektual, dirarancang salaku pedaran pangarang ngeunaan Platform Gubernur Global inovatif supranasional pikeun Pangwangunan Sustainable Entitas Teritorial di sakuliah dunya, anu judulna "Inisiatif Global pikeun Badan Teritorial". Pangwangunan kadaptar dina International Register of  Identifier Ngaran Standar Internasional - ISNI 0000 0004 6762 0407  sarta disimpen jeung Rusia Pangarang 'Masyarakat (RAO), entri dina ngadaptar handapeun No 25899. Mangsa kreasi ti 23 Désémber 2009 nepi ka 3 Maret 2017.

Mitra sareng Organisasi Pangwangunan Dunya:
1.png

  The World Organization for Development (WOD) nyaéta hiji organisasi non-pamaréntah internasional jeung status consultative husus jeung Déwan Ékonomi jeung Sosial PBB (2014), Anggota PBB Global Compact (2016). WOD diadegkeun dina tanggal 23 Désémber 2009, ku prinsip-prinsip anu diproklamasikeun ku PBB, dina bentuk partnership nirlaba, World Organization for Creditors (WOC). Kusabab 2015, Organisasi geus disebut Association on ngembangkeun sustainable sarta perbaikan iklim investasi, uniting investor jeung creditors "World Organization for Development."
   Dina Juli 2014, Déwan Ékonomi jeung Sosial Perserikatan Bangsa-Bangsa, ku Pasal 71 Piagam Perserikatan Bangsa-Bangsa, Organisasi Non-pamaréntahan Perserikatan Bangsa-Bangsa, sacara undian dipilih ku nagara-nagara Perserikatan Bangsa-Bangsa, masihan Organisasi Pangwangunan Dunya konsultasi khusus. statusna jeung Déwan Ékonomi jeung Sosial PBB.  

   The Global Initiative for Sustainable Development of Territorial Entities ngarangsang ngembangkeun sustainable tina éntitas Territorial dina widang inovatif, téhnologis, ékonomi, sosial, jeung lianna nyiptakeun Platform Gubernur Dialog Global pikeun bursa prakték inovatif pikeun ngembangkeun sarta manajemén éntitas Téritorial. , silih tumuwuh, jeung pencapaian SDGs PBB.  

   Organisasi Pangwangunan Dunia, ku status konsultatif UN ECOSOC, ngembangkeun sareng ngalaksanakeun Inisiatif Global pikeun ngahontal Tujuan Pangwangunan Sustainable.  Perserikatan Bangsa-Bangsa parantos dua kali ngakuan Global Initiatives anu dikembangkeun ku WOD salaku prakték pangsaéna di dunya pikeun ngahontal Tujuan Pangwangunan Sustainable, dina taun 2015 sareng 2021:

   Global Initiative for Sustainable Development of Territorial Entities #SDGAction33410

https://sdgs.un.org/partnerships/global-initiative-sustainable-development-territorial-entities
​​

   "Malaikat pikeun Pangwangunan Sustainable" Penghargaan Global #SDGAction40297

https://sdgs.un.org/partnerships/angel-sustainable-development-global-awards
 Léngkah utama pikeun nyiptakeun Inisiatif Global pikeun Badan Téritorial:

  Kami nyayogikeun inpormasi ngeunaan tahapan gawé sistem sareng nyiptakeun Alat pikeun palaksanaan Inisiatif Global pikeun Badan Téritorial:

   WOD - Service Panalungtikan

  Kusabab 2009, WOD - Inpormasi Panaliti sareng jasa analitik parantos diadegkeun sareng beroperasi pikeun rutin ngalaksanakeun studi analitik dina pamekaran sustainable nagara-nagara dunya sareng éntitas téritorial nagara. Babandingan indikator éntitas Téritorial nagara ngungkabkeun henteuna sistem ngahijikeun ngarékam statistik tina indikator target pikeun pangwangunan éntitas Territorial bangsa. Leungeun pamimpin entitas Territorial nagara-nagara henteu disistematisasikeun kana hiji laporan statistik internasional.
   Proyék ieu jadi dadasar pikeun nyieun Global Initiative Tools: 1. Artificial Intelligence for Development of Territorial Entities; 2. Panitia Statistik; 3. Program PBB pikeun Badan Téritorial.

Pangajén Investasi Dunya "Malaikat Investasi" sareng Penghargaan Global pikeun Pangwangunan Sustainable

  Kusabab 2010, World Investment Award "Investment Angel" parantos diadegkeun sareng rutin diayakeun di daérah nagara anu béda-béda di dunya. Penghargaan ieu diadegkeun kalayan tujuan:
   1. Nangtukeun prakték régional anu pangsaéna pikeun ngembangkeun Badan Wilayah; 2. Awarding formasi Téritori tersukses; 3. Ganjaran korporasi inovatif, investasi, sareng industri anu masihan kontribusi anu signifikan pikeun pangwangunan Entitas Territorial nagara anu béda; 4. Ieu dirangsang prosés pangwangunan sustainable tina Entitas Territorial dunya.
   Gubernur, diplomat, jalma dina bisnis, sareng inohong masarakat milu dina Penghargaan. Di antara pangajén nyaéta Amérika Serikat, éntitas téritorial nagara, perusahaan inovatif sareng investasi, bank, perusahaan téknologi tinggi sareng industri, kalebet PepsiCo, Ferrero, Volkswagen, Unilever, Bridgestone, Lafarge, Raiffeisen Bank, Kaluga Region, wilayah Karaganda, Républik. Tatarstan, Républik Rahayat Cina, Républik Kazakhstan jeung loba Entitas Territorial séjén sarta korporasi.
   The First World Investment Award "Investment Angel" dilaksanakeun dina 2010 di Moscow, Rusia;
   Pangajén Investasi Dunya II "Malaikat Investasi" dilaksanakeun dina 2011 di Baku, Azerbaijan;
   Pangajén Investasi Dunya III "Malaikat Investasi" dilaksanakeun dina 2013 di Astana, Kazakhstan;
   IV Global Award for Sustainable Development dilaksanakeun dina bulan Nopémber 2015.
   Kusabab 2015, World Investment Award "Investment Angel" parantos dirobih janten Penghargaan Global pikeun Pangwangunan Sustainable.
   Dina Oktober 2015, Penghargaan Global pikeun Pangwangunan Sustainable diwakilan ku Mr. Robert Gubernatorov di Komite Kadua Majelis Umum PBB pikeun ngamajukeun pencapaian Tujuan Pangwangunan Lestari PBB.
    Proyék ieu jadi dadasar pikeun nyieun Global Initiative Tools for Territorial Entities: 1. World Forum of Territorial Entities; 2. Panghargaan Pangwangunan Sustainable Global; 3. The Global Gubernur Club; 4. Usaha Club; 5. Panitia Statistik; 6. Program PBB pikeun Badan Téritorial.

  Jurnal Ékonomi Dunya sareng Présidén Dunya

 Kusabab 2009, jurnal internasional Jurnal Ékonomi Dunya sareng Présidén Dunya parantos diadegkeun. The World Economic Journal diasupkeun ka pasar kabuka AS, Kanada, Rusia, jeung nagara CIS. Kawijakan redaksi majalah ditujukeun pikeun nyorot kagiatan gubernur sareng présidén nagara pikeun ngahontal pangwangunan anu lestari tina éntitas Territorial. Prakték inovatif sareng épéktip pikeun ngembangkeun éntitas téritorial nagara anu béda-béda katutupan.  Proyék parantos nunjukkeun kabutuhan pikeun ngembangkeun topik ieu; Spasi Media Gubernur Global sareng Alat Média énggal tina Inisiatif Global pikeun Badan Téritorial parantos dibentuk: 1. Warta Gubernur; 2. Gubernur Newsweek; 3. Gubernur Dunya; 4. Jurnal Ékonomi Dunya.

  Kartu Investasi Dunya sareng Kartu Hutang Dunya

  Dina 2011, Kartu Investasi Dunya sareng Peta Hutang Dunya diciptakeun. Peta interaktif ngandung inpormasi lengkep ngeunaan investasi langsung asing di nagara bagian, daérah dunya sareng hutang nagara sareng badan wilayahna.
   Proyék ieu janten dasar pikeun nyiptakeun Alat-alat di handap ieu pikeun palaksanaan Inisiatif Global pikeun Badan Téritorial:                                                1. Kecerdasan Buatan pikeun Ngembangkeun Badan Téritorial;                            2. Komite Statistik tina Inisiatif Global pikeun Badan Téritorial.