Misi tina Inisiatif Global  pikeun Pangwangunan Sustainable of  Éntitas Téritorial  (GITE)

Misi Global Initiative for Sustainable Development of Territorial Entities

  Nyiptakeun Platform Gubernur Global anu supranasional, inovatif, sareng téknologi luhur pikeun pangwangunan lestari Entitas Territorial di dunya.

   Pikeun ngabentuk World Track of Territorial Entities, salaku bagian tina modél sistem tilu tingkatan pangwangunan wilayah dunya, sareng Kaayaan, pikeun transisi anu harmonis sareng stabil tina Entitas Teritorial.  kana tatanan téknologi anyar.

   Pikeun initiate ngadegna Program PBB on  Éntitas Téritorial.

Pikeun nerapkeun Global Initiative for Sustainable Development of Territorial Entities,  Spasi sareng Alat di handap ieu parantos didamel:

   Spasi tina Inisiatif Global pikeun Pangwangunan Sustainable of  Badan Téritorial:

   Spasi Media Gubernur Global

   Spasi Acara Gubernur Global

   Spasi Intelektual Gubernur Global

   Alat Inisiatif Global pikeun Pangwangunan Sustainable of  Badan Téritorial:

   Intelijen jieunan pikeun éntitas téritorial

   Puseur Dunya pikeun Pangwangunan Éntitas Téritorial

   Forum Dunya Éntitas Téritorial   

   Penghargaan Global pikeun Pangwangunan Sustainable

   Puncak Gubernur Global

   Global Gubernur Club

   Pamimpin Usaha Global Club

   Jurnal Ékonomi Dunya

   Gubernur Dunya

   Gubernur Newsweek

   Warta Gubernur

    

    

    

    

The Global Initiative for Sustainable Development of Territorial Entities minuhan 17 tina 17 Tujuan Pangwangunan Lestari PBB:

​   2. Nol Lapar

   3. Kaséhatan Alus jeung Kasejahteraan

   6. Cai beresih jeung Sanitasi

   7. Énergi Affordable tur Bersih

   8. Gawé Santun jeung Tumuwuh Ékonomi

   9. Industri, Inovasi, jeung Infrastruktur

   10. Ngurangan kateusaruaan

   11. Kota Sustainable jeung Komunitas

   12. Konsumsi jeung Produksi Tanggung jawab

   15. Hirup Di Darat

   16. Damai, Kaadilan, jeung Institusi Kuat

   17. Partnerships pikeun Goals

   Badan Téritorial mangrupikeun yayasan pikeun pangwangunan sustainable Amérika Serikat. Éféktivitas tim Gubernur sareng Gubernur gumantung kana pamekaran nagara, stabilitas, karaharjaan jalma sareng pencapaian Tujuan Pangwangunan Lestari PBB.

1181px-Sustainable_Development_Goals_cha