Inisiatif pikeun ngadegkeun Program PBB ngeunaan Badan Téritorial

United Nations
United Nations Program on Territorial Entities Robert Gubernatorov
United Nations Program on Territorial Entities Robert Gubernatorov
UNCTAD Robert Gubernatorov

  

Inisiatif pikeun Ngadegkeun Program PBB ngeunaan Badan Téritorial mangrupikeun sarat anu dipikabutuh dina jaman modéren pikeun pangwangunan dunya anu lestari sareng ngahontal Tujuan Pangwangunan Lestari PBB.

   Badan téritorial tingkat luhur mangrupikeun dasar dasar pikeun pangwangunan lestari Nagara Anggota PBB. Pangwangunan nagara, stabilitas, tumuwuhna karaharjaan warga sareng pencapaian SDGs PBB gumantung kana efektivitas padamelan gubernur sareng tim gubernur.


   Misi Global Initiative for Sustainable Development of Territorial Entities nyaéta:

   Nyiptakeun Platform Gubernur Global anu supranasional, inovatif, téknologi luhur pikeun pangembangan sustainable Badan Téritorial Dunya;

   Pembentukan World Track of Territorial Entities, salaku bagian tina model sistem tilu tingkatan pangwangunan wilayah dunya, sareng Sarat, pikeun transisi anu harmonis sareng stabil tina Badan Téritorial kana tatanan téknologi anyar;

   Inisiatif pikeun Ngadegkeun Program PBB ngeunaan Badan Téritorial.

 

   The Global Initiative for Sustainable Development of Territorial Entities nganggap Entitas Territorial tingkat luhur salaku bagian tina model sistem tilu tingkat struktur sareng pamekaran wilayah dunya, dina jaman transisi ka struktur téknologi anyar:

   World Track First Level nyaéta Jalur Antarpamaréntah, anu diwakilan ku 193 Nagara Anggota PBB;

   The Second Level World Track diprakarsai ku Territorial Entities Track, diwakilan ku wewengkon, nagara bagian, propinsi, kota subordination sentral;

   The Third Level World Track nyaéta kota jeung kota diwakilan ku Program UN-HABITAT.

   Pikeun nyiptakeun World Track of Territorial Entities, Global Initiative for Sustainable Development of Territorial Entities ngagagas ngadegna Program PBB ngeunaan Badan Teritorial, nyumbang kana nyiptakeun Platform Gubernur Global, dina naungan PBB, sistemik. alat pikeun tukeur prakték inovatif sareng pangalaman suksés dina ngokolakeun sareng ngembangkeun éntitas Territorial di dunya, pikeun ngahontal Tujuan Pangwangunan Lestari PBB.

   Kabentukna World Track of Territorial Entities sareng ngadegna Program PBB ngeunaan Badan Teritorial, diajukeun ku Inisiatif Global pikeun  Pangwangunan Sustainable Éntitas Téritorial, mangrupikeun unsur anu dipikabutuh anu nyiptakeun kaayaan pikeun transisi anu harmonis sareng stabil kana tatanan téknologi anyar.

   Jalur Dunya Tingkat Kadua, diwakilan ku Badan Teritorial tingkat luhur, mangrupikeun palanggan utama, generator, konsumen volume sareng nagara transit utama produk tina tatanan téknologi anyar.

   Ieu mangrupikeun inovasi penting pikeun pamekaran Nagara, Badan Wilayah sareng pencapaian SDG PBB.

   Global Initiative for Sustainable Development of Territorial Entities nyayogikeun interaksi sareng PBB sareng organisasi internasional sistem PBB.
  Kabutuhan pikeun interaksi jeung PBB téh alatan fitur supranational tina Global Initiative pikeun Badan Téritori, susunan Spasi jeung Instrumen dijieun dina Global Initiative nu nyumbang kana kahontalna Tujuan Pangwangunan Sustainable PBB.
  The Global Initiative for Sustainable Development of Territorial Entities dikembangkeun ku sababaraha taun gawé bareng jeung Asosiasi dina ngembangkeun sustainable sarta perbaikan iklim investasi, uniting investor jeung creditors "World Organization for Development", kalawan status consultative husus jeung ECOSOC PBB.
  Global Initiative for Sustainable Development of Territorial Entities nyiptakeun kaayaan pikeun definisi sareng skala salajengna ngeunaan prakték téritorial inovatif panghadéna di dunya dina sagala rupa daérah pangwangunan Entitas Territorial.
  Salah sahiji conto anu suksés tina prinsip téritorial dina padamelan PBB nyaéta Program Habitat PBB, anu parantos nunjukkeun efektivitasna. Hatur nuhun kana Program PBB ieu, lokalitas ti sababaraha nagara nampi dorongan pikeun pangwangunan budaya, sosial sareng ékonomi.
  Dina 1945, PBB dijieun salaku Jalur Antarpamaréntah Tingkat Kahiji. Dina dasar prinsip wilayah dina karyana, PBB geus ngadegkeun Program on Patempatan Asasi Manusa - UN-Habitat - Track of Level Katilu (lagu wewengkon leutik).

   The World Track of Territorial Entities, the Global Initiative for Sustainable Development of Territorial Entities and the United Nations Program on Territorial Entities Initiative mangrupikeun Jalur Dua Tingkat sareng inovasi penting pikeun merangsang pencapaian Tujuan Pangwangunan Lestari PBB.
  Langkung ti dua rébu Gubernur sareng pamimpin régional bakal tiasa nampi Platform Gubernur Global pikeun dialog, kalayan partisipasi PBB, pikeun tukeur prakték wilayah anu paling inovatif sareng efektif pikeun pangwangunan silih sareng prestasi Pangwangunan Sustainable PBB. gol.

Global Initiative for Sustainable Development of Territorial Entities nyiptakeun sareng ngembangkeun Platform Gubernur Global supranasional, inovatif, téknologi luhur, ngabentuk tilu Spasi sareng sakumpulan Alat:

Spasi Media Gubernur Global sareng édisi profilna;

Spasi Intelektual sareng Kecerdasan Buatan pikeun Badan Téritorial;

Spasi Acara: Puncak Gubernur Global, Forum Dunia Badan Wilayah, Penghargaan Global pikeun Pangwangunan Lestari sareng Klub Gubernur Global.

  

   The Global Initiative for Sustainable Development of Territorial Entities ngarangsang ngembangkeun sustainable tina éntitas Territorial dina widang inovatif, téhnologis, ékonomi, sosial, jeung lianna nyiptakeun Platform Gubernur Dialog Global pikeun bursa prakték inovatif pikeun ngembangkeun sarta manajemén éntitas Téritorial. , silih tumuwuh, jeung pencapaian SDGs PBB.  

   Organisasi Pangwangunan Dunia, ku status konsultatif UN ECOSOC, ngembangkeun sareng ngalaksanakeun Inisiatif Global pikeun ngahontal Tujuan Pangwangunan Sustainable.
   Perserikatan Bangsa-Bangsa parantos dua kali ngakuan Global Initiatives anu dikembangkeun ku WOD salaku prakték pangsaéna di dunya pikeun ngahontal Tujuan Pangwangunan Sustainable, dina taun 2015 sareng 2021:

   Global Initiative for Sustainable Development of Territorial Entities #SDGAction33410

https://sdgs.un.org/partnerships/global-initiative-sustainable-development-territorial-entities
​​

   "Malaikat pikeun Pangwangunan Sustainable" Penghargaan Global #SDGAction40297

https://sdgs.un.org/partnerships/angel-sustainable-development-global-awards

 

   Global Initiative for Sustainable Development of Territorial Entities ngirimkeun ka PBB hiji Inisiatif pikeun ngadegkeun Program PBB ngeunaan Badan Teritorial, salaku Platform sistemik anu ngamajukeun pencapaian Tujuan Pangwangunan Lestari PBB.