Global Governors Media Space
Авторское Свидетельство WEJ 1 стр.jpg
World Economic Journal 2011

   Jurnal Ékonomi Dunia mangrupikeun cetak analitik bulanan internasional sareng publikasi digital ngeunaan pangwangunan ékonomi éntitas téritorial dunya sareng peran gubernur, kapala éntitas téritorial tingkat luhur, anggota tim gubernur, sareng pamimpin bisnis anu aktip berinteraksi. sareng gubernur sareng timna dina prosés ieu.

   Publikasi ieu dikhususkeun pikeun analisa ékonomi sareng investasi tina daérah anu paling penting pikeun pangwangunan wilayah, nyorot téma, acara, sareng warta anu terang tina agenda kerja gubernur ayeuna, kapala badan teritorial, tim gubernur, sareng komunitas bisnis. pamimpin kolaborasi sareng otoritas wilayah sareng timna.

   Jurnal Ékonomi Dunia (Jurnal Ékonomi Dunia) mangrupikeun salah sahiji Instrumén penting tina Inisiatif Global pikeun Pangwangunan Sustainable Éntitas Téritorial. Éta mangrupikeun bagian tina Spasi Media Gubernur Global.

   Tujuan tina Jurnal Ékonomi Dunia nyaéta analisa ékonomi komparatif tina sagala rupa kagiatan gubernur, kapala éntitas téritorial, sareng timna, ogé promosi prestasi, pamanggihan, metode sareng prakték inovatif anyar, pangalaman internasional maju dina daérah kritis. ngembangkeun sustainable sarta manajemén éntitas téritorial di nagara béda.

   Fitur téknologi tina Jurnal Ékonomi Dunya dumasar kana sarat jaman tatanan téknologi anyar. Aranjeunna kaasup duanana solusi revolusioner pikeun formasi pendekatan anyar pikeun nyieun spasi média global sarta ngembangkeun narabas jeung téhnologi penerbitan inovatif, ngagunakeun conto Téhnologi Publishing Inovatif "Editorial Kreatif".

   Garis produk Jurnal Ékonomi Dunia diwangun ku sakumpulan format logistik anu komprehensif pikeun nyayogikeun eusi, sapertos: ngeposkeun bahan pikeun publikasi dina média jaringan warta harian Jurnal Ékonomi Dunya, nyebarkeun édisi bulanan Jurnal Ékonomi Dunia dina format digital sareng citak. , kaasup aplikasi dina basa Inggris jeung Rusia.

   Sacara agrégat, fungsi sadaya publikasi anu ngawangun Spasi Media Gubernur Global dimaksudkeun pikeun ngabentuk platform média komunikasi internasional pikeun gubernur sareng tim gubernur, ngumpulkeun sareng nyaangan kagiatan kapala éntitas téritorial di sababaraha nagara di dunya, ngamungkinkeun gubernur sareng timna pikeun ngenalkeun kagiatan kolega, diajar ngeunaan prestasi dina widang Tujuan Pangwangunan Sustainable PBB, bagikeun pangalaman inovatif sareng alat-alat panganyarna pikeun ngembangkeun sareng ngokolakeun formasi wilayah.

   Latar sajarah ringkes tina Jurnal Ékonomi Dunya:

   Dina 2009, jurnal internasional Jurnal Ékonomi Dunya sareng Présidén Dunya diadegkeun. Taun 2009, majalah diasupkeun ka pasar Rusia.

   Dina 2011, Jurnal Ékonomi Dunia diasupkeun ka pasar kabuka Amérika Serikat, Kanada, Eropa, sareng nagara-nagara CIS.

   Kawijakan redaksi jurnal ieu ditujukeun pikeun nutupan kagiatan Gubernur sareng Présidén nagara-nagara di daérah pikeun mastikeun pangwangunan lestari tina Badan Teritorial.
  Proyék média nunjukkeun kabutuhan pikeun ngapopulerkeun topik ieu langkung jauh sareng parantos kalebet kana Pakakas Inisiatif Global pikeun Badan Téritorial.

   Jurnal Ékonomi Dunia mangrupikeun majalah bulanan internasional ngeunaan inovasi, investasi, sareng pamekaran industri sareng ngokolakeun éntitas téritorial di nagara maju sareng berkembang.
  The World Economic Journal geus diterbitkeun saprak 2009 dina basa Inggris jeung Rusia.

   Dewan redaksi internasional nyiapkeun majalah. Wartawan Jurnal Ékonomi Dunia damel di 7 nagara di dunya.
  Jurnal henteu dibiayaan tina sumber umum sareng tina dana sareng organisasi anu nampi dana ti Nagara mana waé. Sadaya alat tina Inisiatif Global pikeun Badan Wilayah bebas sareng bebas tina pangaruh propaganda nagara mana waé.
  Pembaca majalah nyaéta diplomat, pejabat internasional, ekonom sareng pemodal, wawakil masarakat ilmiah, sareng masarakat sipil. Pamiarsa kalebet pamilik sareng manajer top dana investasi, perusahaan ageung, usaha sedeng, sareng analis profésional.

   Tim analis damel di kantor redaksi internasional Jurnal Ékonomi Dunia; ratings disiapkeun unggal bulan dina rupa jejer. Panaliti sareng jasa analitis nyebarkeun WEJ na dumasar kana indikator komparatif éntitas téritorial di nagara anu béda.

   Sapanjang sajarah masalah Jurnal Ékonomi Dunia, sirkulasina dugi ka 180,000 éksemplar per bulan. Wewengkon cakupan Jurnal Ékonomi Dunia cukup lega: AS, Kanada, nagara Uni Éropa, Rusia, nagara CIS, sareng nagara-nagara sanés.

   Majalah ieu ogé dibere dina versi digital dina App Store.

Screenshot_2.png

Jurnal Ékonomi Dunya