Forum Dunya Éntitas Téritorial  (WFTE)

World Forum of Territorial Entities
governorsglobal-300х600-EN.gif
DC_2507934_Страница_11.jpg

   World Forum of Territorial Entities (WFTE) mangrupa bagian ti Global Governors Event Space, Global Initiative for Sustainable Development of Territorial Entities. Hal ieu dimaksudkeun pikeun ngahijikeun Tim Gubernur sareng Kepala Badan Teritorial - unit téritorial tingkat luhur ti nagara anu béda-béda - pikeun merangsang pangwangunan lestari Entitas Teritorial anu inovatif, téknologi, ékonomi, sosial, sareng daérah sanés. Nyiptakeun Platform Dialog Global pikeun tim Gubernur kalayan tujuan pikeun pangwangunan sustainable sareng pencapaian SDGs PBB.
Forum Dunia Badan Teritorial mangrupikeun salah sahiji alat utama pikeun stimulasi praktis pangembangan Badan Wilayah di nagara-nagara anu béda-béda sareng Usaha di daérah anu inovatif, téknologi luhur, ékonomi, sosial, sareng anu sanés.

   World Forum of Territorial Entities nyiptakeun Platform Dialog antara tim Gubernur sareng Usaha, ngahijikeun tim Bisnis, Gubernur sareng Gubernur internasional pikeun pangwangunan Entitas Territorial anu lestari (daérah, éntitas, nagara bagian, propinsi, kabupaten, sareng unit téritorial sanés di luhur dunya. -level) jeung achieving Sustainable Development Goals PBB, ngaronjatkeun investasi, inovasi, iklim téhnologis.

   Ratusan forum internasional diayakeun unggal taun sacara global, tapi teu aya forum global anu ngahijikeun tim Gubernur, Kepala unit Teritorial tingkat luhur ti nagara anu béda, sareng Pamimpin Usaha.
  Badan téritorial mangrupikeun dasar pikeun pangwangunan sustainable nagara mana waé. Hasil nagara, stabilitas, sareng karaharjaan masarakat gumantung kana efektivitas padamelan sareng interaksi Gubernur, Timna, sareng Usaha.
  Inovasi World Forum of Territorial Entities nyaéta pikeun ngatur Platform Dialog Global pikeun ngembangkeun strategi pikeun pangwangunan salajengna sareng interaksi antara Gubernur, tim Gubernur, sareng Usaha dina sadaya masalah hasilna.

   Potensi supranasional, skala, sareng komunikatif ngamungkinkeun milarian sareng netepkeun titik pertumbuhan anyar pikeun unggal Badan Teritorial sareng nyumbang kana pencapaian SDGs PBB.
   Ngayakeun rutin Forum Dunia Badan Téritorial, migawé bareng kalayan PBB, bakal masihan kasempetan pikeun nunjukkeun inovasi global anyar, investasi, industri, téknologi sareng prestasi sareng kasempetan sanés, ogé prakték internasional anu pangsaéna pikeun pangwangunan sustainable sareng efektif. manajemén Éntitas Téritorial sareng interaksi sareng Usaha.
  Forum Dunya Entitas Territorial nyumbang kana nyiptakeun sistem saimbang pangembangan Badan Teritorial, sistematis daya tarik modal inovatif sareng investasi, ningkatkeun daya tarik investasi Badan Teritorial, ngirangan résiko manajemén anu goréng, sareng nyiptakeun dorongan tambahan pikeun industrialisasi gancangan sarta ngembangkeun Téritori.
  Pamilon Forum kalebet Gubernur sareng pamimpin régional ti sakumna dunya, anggota konci tim Gubernur di sababaraha daérah, kapala perusahaan téknologi tinggi sareng industri, bank investasi, sareng dana, perwakilan diplomatik, pamimpin organisasi internasional sistem PBB, jeung média global.

   The World Forum of Territorial Entities diwangun ku Komite Eksekutif Forum sareng Kantor Administratif , anu beroperasi terus. Kepegawaian, keuangan, sareng masalah organisasi anu sanés pikeun mastikeun kagiatan Kantor Administratif ditangtukeun ku Komite Eksekutif Forum.

   Komite Eksekutif Forum sareng markas Kantor Administratif ngarobih lokasina unggal taun. Unggal taun, sanggeus Summit Gubernur Global salajengna jeung Forum Dunya Éntitas Téritori, Komite Eksekutif Forum jeung Kantor Administratif pindah ka nagara jeung kota di handap ieu Summit Gubernur Global jeung Forum Dunya Entitas Teritorial.

   Nagara tuan rumah nyayogikeun organisasi, dokumenter, visa, sareng dukungan sanés dina ngatur Anggota Komite Eksekutif Forum sareng padamelan Kantor Administratif sapanjang taun sareng ngagampangkeun ngayakeun Global Governors Summit sareng World Forum of Territorial Entities di wilayahna.


   Misi World Forum of Territorial Entities:
  Organisasi Platform Gubernur Global pikeun dialog antara Gupernur, tim Gubernur, sareng Usaha pikeun nyiptakeun dorongan énggal pikeun pangwangunan sustainable entitas téritorial dunya.

   Tujuan World Forum of Territorial Entities:
  1. Nyiptakeun platform pikeun dialog sareng tukeur pangalaman dunya anu pangsaéna dina sagala rupa daérah pangembangan wilayah, kalayan tujuan pikeun ngembangkeun épéktip tina Badan Teritorial;
  2. Watesan sareng demonstrasi prakték dunya pangsaéna dina pamekaran sareng ngokolakeun Badan Teritorial;
  3. Stimulating pencapaian Tujuan Pangwangunan Sustainable PBB, nyiptakeun kaayaan pikeun impulses anyar dina ngembangkeun sustainable tina Éntitas Téritorial.

   World Forum of Territorial Entities diayakeun di nagara-nagara anu béda-béda di dunya sareng digabungkeun sareng ngayakeun Global Governors Summit. Penghargaan Global pikeun Pangwangunan Lestari dikandung dina kerangka World Forum of Territorial Entities. Hasil tina nominasi sareng pamenang diitung sacara terbuka dumasar kana Artificial Intelligence for Territorial Entities.

  

   Forum Dunya Éntitas Téritorial mangrupikeun hasil tina kagiatan intelektual, dirarancang dina bentuk déskripsi sareng skénario Pangarang Forum, ngarangsang pamekaran sustainable Entitas Teritorial di nagara-nagara anu béda-béda di dunya dina inovasi, téknologi luhur, ékonomi, sosial. , sarta wewengkon séjén, ngahiji jeung nyieun hiji Platform Interaktif pikeun Usaha internasional, Gubernur jeung tim Gubernur pikeun ngembangkeun sustainable sarta ngaronjatkeun investasi, inovasi, jeung iklim téhnologi, judulna: "Forum Dunya Éntitas Téritori (WFTE)".

   Pangwangunan kadaptar dina International Register of International Standard Name Identifier - ISNI 0000 0004 6762 0423 sareng disimpen sareng Paguyuban Pangarang, éntri dina Register kanggo nomer 26124. Mangsa nyiptakeun ti 23 Désémber 2009, dugi ka 3 Maret, 2017.

Gubernur GITE,

Inisiatif Global pikeun Badan Téritorial, ISNI 0000 0004 6762 0423